Страх и трепет в ГЕРБ – Пловдив

Автор:
Понеделник, 24 Ноември 2008 23:39

Автор plovdiv-online

ImageСкорострелна анкета на plovdiv-online показа, че страх и трепет са обхванали членовете на ГЕРБ - Пловдив, след като вчера по обяд им бе съобщено кой ще е новият им градски лидер. Нито един високопоставен пловдивски член на ГЕРБ не е знаел името. След като председателят на партията Цветан Цветанов затвори в залата за пресконференции на хотел Тримонциум общинските съветници, районните кметове, председателите и секретарите по райони на партията и им каза името на Иван Тотев, неколцина не сдържали възгласите си, но повечето пребледнели смъртно.

Сред втората група са местни гербери, които са ходили до централата в София да се самопредлагат за лидер. Сред тях обаче имало и такива, които просто са тропали срещу бившия председател на партията в Пловдив Йордан Кюмюрджиев. Страхът ги гепил, понеже доносите им били записани и съответно документирани. Те получили благодарност за верноподаничеството си, но вече били с черни точки за партийна кариера. В същото време Бойко Борисов се сдобил със система да засича кой на кого и кога се обажда, за да издава партийни тайни. Джиесемите на подозирани в колаборация с БСП гербери вече се следели, а разпечатките от разговорите били на бюрото на Б.Б.

Най-притеснени от ситуацията се оказали двама общински съветници, изключително близки до бившия председател на ГЕРБ - Пловдив, Йордан Кюмюрджиев, както и двама районни кметове, разбра още plovdiv-online. Техните активности щели да бъдат следени под лупа, казаха още нашите източници.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм