Стоян Алексиев би Баташки-младши в Северен яко

Автор:
Понеделник, 04 Ноември 2019 00:11
Стоян Алексиев би Баташки-младши в Северен яко

Досеганият шеф на Общинско предприятие Паркове и градини Стоян Алексиев е новият кмет на район Северен, след като би на балотажа претендента от БСП Атанас Баташки, син на бившия шеф на градската структура на червените Илия Баташки.

Резултатът в полза на кандидата на ГЕРБ е 63.72% срещу само 28.40% за Баташки-син.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (10)

 • дааа

  Баташки кмет не е искал да става. Кандидати за се за кмет за да стане общински съветник. каквато впрочем беше тактиката и на всички кандидати за районни кметове на БСП барабар с кандидата за кмет на Голяма Община Николай Радев.

 • читател

  Басейнът в задния двор на луксозната кооперация https://i.ibb.co/mGRVPpg/22.jpgна пловдивската Мадам Лъжа /доказала прозвището си с уникалната изборна шашма с екзит половете/ - Дани Каназирева ще бъде ли проверен за законност? Защото има обосновани съмнения, че е изграден без никкави строителни разрешения.

 • Момин проход

  Няма да бъде проверена - бъдете сигурен. Тя умее да се продава, а още по-добре умее да се спазарява. Бъдете сигурен, че вече се е спазарила с Димитров и ще цъфне, я като председател на Общ.-съвет, я като Областен.

 • читател

  отговори на: Момин проход

  Дани-Здравка се изложи на тези избори и никакъв председател на ОС няма да бъде, а областен управител това е кратък виц. Просто ще си стои до пияния и приемащ пудра захар през носа Владко и ще гледа умно.

 • Чичко Сеп

  отговори на: читател

  Да, обаче краткият виц стана реалност..

 • Гербаджии

  Тотев беше от свирил лъжливата Здравка, ама сега Здравко се прави на не разбрал за машинации те й. Това ще бъде първото разочарование на Пловдивчани от него. Тотев беше смел.

 • ДО ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА МАЙМУНАТА

  Да победи го,защото не беше оповестено публично ,че Стоян е с фалшива диплома от Америка;че режеше дървета из града на поразия и ги продаваше на една единствена фирма без да е направена обществена поръчка на цена по негово осмотрение;че е спечелил обществена поръчка във ВиК с фирма, в която е участвал докато е бил директор на паркове и градини( и това е обществено достъпна информация, за която не се е сезирал никой до този момент).

 • читател

  отговори на: ДО ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА МАЙМУНАТА

  И що мълча, а не го оповести с документи... След дъжд качулка!

 • Безсрамие

  Г-н Бойко Борисов съжаляваме, че гласувахме за Герб. Излъгахте ни, явно трябва целият град да гласуваме вече за БСП. Жалко е, една фалшива жена, изгонена от толкова формации, лъгала и манипулира а в изборният ден тази Здравка. Сега този нов кмет ще й дава власт и пост, вместо да й л де по търсена отговорност. Огромна измама има в нашия град. Здравко обяснява как разбирала от администрация. Абсолютен срам за Здравко Димитров

 • НАПУК

  отговори на: Безсрамие

  АЗ ПРЕДЛАГАМ ЗА ЗАМЕСТНИК ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ И КРАСИМИР РОМАНОВ АСЕНОВ КМЕТ НА СЕВЕРЕН?И ТОЙ РАЗБИРА ОТ АДМИНИСТРАЦИЯ, РАЗБИРА ОТ СВАТБИ , ОТ СДЕЛКИ ,ОТ ПОКУПКО -ПРОДАЖБИ............

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм