Дъщерята на Малкия орел член на Националния съвет на БСП

Автор:
Понеделник, 24 Ноември 2008 13:49

25-годишната Екатерина Трифонова с летящ старт в Столетницата

Георги Гергов няма да става депутат, нито член на Изпълнителното бюро

Автор plovdiv-online

Image25-годишната пловдивчанка и млада майка Екатерина Трифонова е най-младият делегиран член в новия Национален съвет на БСП, както вече с промяна в Устава се нарича бившият Висш съвет на партията. Това обяви градският лидер на социалистите Захари Георгиев. Трифонова е дъщеря на футболиста от близкото минало Красимир Манолов - Малкия орел, който пък е съученик на Георгиев. 25-годишната млада майка е вторият делегиран член на Националния съвет заедно с бизнесмена Георги Гергов.

Захари Георгиев се е отказал от правото си да участва като делегиран член в полза на Трифонова. Този път реших да видя колко ще гласуват за мен на избора. Бях на 35-то място при първото гласуване с обикновено мнозинство, каза Захари. Депутатката Атанаска Тенева е сред 27-те, които влизат още при първото гласуване. Останалите пловдивски социалисти в Националния съвет са:

доц. Илия Баташки, зам.-кметът Ганчо Колаксъзов, зам.-министърът на образованието Кирчо Атанасов, евродепутатът Атанас Папаризов, Явор Гечев. Преди имахме четирима членове, сега са седем, обобщи Атанаска Тенева. С двамата делегирани пловдивските социалисти са представени от деветима души в НС.

Георги Гергов е споделил със Захари Георгиев, че няма да се кандидатира за член на Изпълнителното бюро на Националния съвет, каза още пловдивският лидер на БСП. Крупният бизнесмен няма да се кандидатира и за депутат в изборите за парламент догодина.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм