#43 Димитър Колев: Изграждаме връзката между Прослав и Коматево

Автор:
Вторник, 22 Октомври 2019 15:55
#43 Димитър Колев: Изграждаме връзката между Прослав и Коматево

„Готови сме да започнем изграждането на пътната връзка между Коматевско шосе и квартал „Прослав“ веднага след изборите“. Това съобщи кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Западен“ Димитър Колев пред граждани. Той уточни, че до момента администрацията е свършила огромна работа и в най-близко бъдеще ще се пристъпи към реализиране на важния транспортен проект.

Предвижда се пътят да започне след кръстовището на улиците "Елена" и "Клокотница" от страната на „Западен“ и да минава през местността "Терзиите" към Коматевско шосе. Той ще осигури един напълно нов маршрут, тъй като ще излиза близо до улица „Остромила“ в „Южен“. В този район ще се изгради път с широчина 15 метра, от които 7 ще са улично платно, ще има велоалея, тротоари и един метър зелена площ. „Този проект ще даде още една входно-изходна артерия за жителите на „Прослав“. В момента един от най-бързо развиващите се квартали на Пловдив разполага само с две такива – от Пещерско шосе и от околовръстния път“, уточни кандидатът за кмет на район „Западен“ от ПП ГЕРБ Димитър Колев.
Паралелно с това веднага след изборите ще бъде възобновена и усилената работа по продължението на булевард „Свобода“, като вече се работи по отчуждаването на имотите, които влизат в обхвата на бъдещия път. Предвижда се булевардът да се свърже с улица „Рая“, като така от една страна ще се осигури пряк достъп до живеещите там, а от друга – ще се облекчи трафикът по Пещерско шосе.

Димитър Колев призова жителите на район „Западен“ да го подкрепят, за да може да бъдат реализирани тези важни проекти. ПП ГЕРБ е с номер 43 в интегралната бюлетина.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • читател

  Изграждаме връзката между Прослав и Коматево - с грижа за хората...https://i.ibb.co/SPr8BS8/image.jpg С метли и тоалетни. https://i.ibb.co/8sYxttJ/2.jpg https://i.ibb.co/gF4360F/image.jpgМетла, тоалетна, метла, тоалетна...

 • читател

  отговори на: читател

  Простете ми...аз съм една нещастна стара, изтъркана, надраскана съветска грамофонна плоча /матрьошка Наташа/! То е нещо като клептоманията...не мога да живея без да го върша...простете ми!

 • д-р Силвия Стоева

  отговори на: читател

  Вече втори ден Ви чакам, заедно с плакатите. https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpgМисля, че хапчетата ще помогнат, макар че не съм убедена! https://i.ibb.co/C1GdWyf/image.jpgСмърт за Тотев, само Левски и баща ми Славчо Атанасов!!!

 • д-р Силвия Стоева

  И справка за имотното ми състояние:

  25/6/2018г г-ца Стоева получава дарение на офис в блока на адвокатите - блока на аптека Марица до Съда - даряват баба Пена и дядо Стою - бащата и майката на Славчо;
  6/6/2016г г-ца Стоева получава дарение на двуетажна къща 90м2 с двор 500м2 в с. Скутаре от баба Пена;
  6/6/2016г. г.ца Стоева получава двуетажен магазин 65м2 на Събота пазара - дарен от баба Пена и бай Стою;
  25/11/2011г. г-ца Стоева получава дар от майка си - жената на Славчо Атанасов - 85м2 апартамент в центъра до Житния пазар.
  Още един партерен магазин до Аптечно до МОЛ Пловдив е собственост на скромния паркетен войвода Славчо Атанасов!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм