#43 Всички обичат кмета на Централен Георги Стаменов

Автор:
Петък, 18 Октомври 2019 12:24
#43 Всички обичат кмета на Централен Георги Стаменов

Георги Стаменов поздрави рождениците от Централния клуб на пенсионера

С усмивки и ръкопляскания възрастните хора от Централния клуб на пенсионера посрещнаха кандидата на ГЕРБ за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов. Той заедно с претендентите за общински съветници от партийната листа Иглика Казанджиева, Фиданка Кацарева, Александър Радев, Тони Каменова, Красимир Тодоров и Мария Ненчева бяха гости на тържеството по повод рождения ден на 41 души в Пенсионерския клуб на бул. „Васил Априлов“ № 100. Юбилей празнуваше и организатора на клуба Росица Лекова.

Георги Стаменов поздрави лично всеки от рождениците и ги изненада с подаръци. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров пък сюрпризира възрастните хора с огромна шоколадова торта.

„Такива кметове като Георги Стаменов искаме – да ни обръщат достатъчно внимание и да решават всеки наш проблем в движение“, възхитено коментираха помежду си развълнувани пенсионерите.

"Благодаря Ви, че отново сме заедно на този празник. Желая Ви здраве и късмет и да се срещаме само по такива приятни поводи“, пожела кандидатът за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов, който духна заедно с тях свещичките на тортата.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

  • читател

    В Аджисана много го обичат. Даже и ДПС агитират за него. Октай Чалъшкан казва че ако гласува махалата за Стаменов, ДПС ще им зам. кмет в Централен.

  • щирли

    тоя бетонджия Радев само цапа листата и имиджа на достойните в нея.А Иглика Казанджиян ,явно е някакво компромисно недоразумение.

  • читател

    При този тотален ремонт от бул. М. Луиза и до р. Марица всеки адекватен пловдивчанин трябва да гласува за ГЕРБ! https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpg Само идиоти могат да гласуват за Славчо Метлата...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм