Николай Чунчуков с поздрав към учителите в Източен

Автор:
Петък, 04 Октомври 2019 10:10
Николай Чунчуков с поздрав към учителите в Източен

По случай Международния ден на учителя – 5 октомври, кметът на „Източен“ Николай Чунчуков изпрати поздравителен адрес до всички директори, учители и просветни дейци в района. В него той благодари за усилията, любовта и всеотдайността им към образователната работа с децата и учениците и пожелава на всички здраве и още много енергия в дейността през новата учебна година.
„В края на мандата си като кмет на района ви благодаря за отличната съвместна работа и оптимизъм за довършване на великолепните идеи и проекти, които винаги са ме впечатлявали във вашата работа“, се казва още в приветствието.
Николай Чунчуков специално благодари и на целия екип, който реализира мащабния проект „Растем заедно“ по ОП НОИР на стойност половин милион лева, на който районът беше бенефициент. Той поздрави и партньорите, реализирали образователната част от проекта ЗОВ, дотиран от Българо-швейцарска програма за сътрудничество – СУ „Найден Геров“, НУ „Кирил Нектариев“ и ДГ „Лилия“.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • колчо слепеца

    Абе тоя да не става министър, че толкова активен по сайтовете, в последно време. Да вземе да си чисти боклуците след вдигнатите гаражи, пак ли ние ще плащаме за това.Защо неси контролира служителите, които трябва да следят дали е изчистено? Или и те са го ударили като за последно?!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм