Зико: На Митко Колев ще му е най-трудно, защото съм от Западен

Автор:
Четвъртък, 26 Септември 2019 12:48
Зико: На Митко Колев ще му е най-трудно, защото съм от Западен

На Митко Колев ще му е най-трудно в новия мандат като кмет на Западен, защото живея в този район, пошегува се кандидатът за кмет на Пловдив и водач на листата за общински съветници на ПП ГЕРБ Здравко Димитров при представянето на кандидата на най-голямата българска партия за районен кмет на най-зеления пловдивски район.

Всеки ден ще го питам какво става! - продължи Зико.

Димитър Колев е фаворит за кмет на Западен, след като районът се преобрази за двата му мандата.

Нова детска градина Мир, реконструирани парк Розариум, Акациевата горичка, парка в Прослав. Зеленото е цветът на Западен, каза Колев при представянето си в новата галерия Пловдив 2019 на Гладстон 32.

Той посочи, че районът е първият в България с изграждащ се на четири нива надземен паркинг. Съоръжението ще бъде завършено до края на ноември и ще бъде открито в новия му мандат.

Ще помоля хората да гласуват доверие на ГЕРБ с бюлетина № 43 на изборите на 27 октомври, за да продължим. Обещавам да оправдая доверието им - каза Димитър Колев и посочи някои от приоритетите в новата си програма за Западен.

В нея са заложени три нови парка - на ул. Ружа, между ул. Чернишевски и бул. Свобода, и на ул. Ген. Колев в близост до ул. Хаджи Димитър.

Две нови детски площадки ще бъдат изградени още в началото на мандата на ул. Дивна и ул. Перущица.

Готови са два проекта за нови паркинги.

Капиталният проект Мадър - Царевец е на финална права, поръчката е готова и ще се обяви до 15-ина дни. Тя е на стойност 12 млн. лева.

Бул. Свобода ще се свърже с ул. Рая и ще продължи към бул. Шести септември.

Ще се изгради връзката между Коматевско шосе и кв. Прослав, което ще съживи както Терзиите, така и ще приобщи Прослав към Западен и Пловдив.

Но най-важно е отношението ни към хората - каза Димитър Колев. - Няма неизпълнено обещание в този мандат. Няма да има неизпълнено и в новия - категоричен е кандидатът на ПП ГЕРБ за районен кмет на Западен.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (20)

Покажи предишните коментари
 • читател

  отговори на: ДК

  ДК, тъпанарко източникът на парите на Тодор кафеджията стига до офшорката... Но скоро ще привикат пенсиите от Гладно поле и кафеджията Тодор... И ще има смях... И сълзи... И кюмюр...
  Кликай на синьото...:):):)

 • ДК

  отговори на: читател

  Ще ме привикат в сънищата ти. Ако имаше за какво да се хванат досега сто пъти да са ме почнали. Ама няма. Всичко ми е изпипано перфектно. А ти злобей и завеждай, бедняко.

 • читател

  отговори на: ДК

  Да, да... Така си мислиш, Дани Каназирева, и мамата ти, и татко Кленджарови, затова като улава купуваш и препродаваш дялове от фирми!!! Съгласно промените в законодателството, че и малоумнице - Дани Каназирева, те е страх дори да си шефка на партията си поради публичните отчети... Но споко КОМПИ ще се задейства след като ген. Кюмюржвиев спи...

 • читател

  отговори на: ДК

  Тя и Маринела Арабаджиева таки си мислеше... И вече мисли с белезница...

 • ДК

  отговори на: читател

  Мечтай си. Полюциите и мечтите са безплатни.

 • читател

  Тя и храната 3 пъти дневно е безплатна. Ген. Кюмюрджиев най-добре знае...

 • Кючука

  Най-трудно ще е в Южен, че за нищо не стават. Там е само Илиян - това е човекът.

 • Провдив от съюза

  Кака Здравка ще го дръвчи яко. Ще си плати всичко

 • Мариана

  Да им пожелаем и по-нататък да посещават художествени галерии.

 • ЗИКО: "БЛАГОЧЕСТИВО" ТЕАТРАЛНИЧИ

  През Средновековието горяха на клада атеистите, агностиците, гностиците, друговерците, вещиците, свекърви (някои) и непослушници. В 21 век за по-хигиенично, икономично да не са хаби топливо и да не се опушва климато РЕЛИГИОЗНИЦИТЕ практикуват кратко, ясно и категорично наказание ако не си им последовател: ОБЕЗГЛАВЯВАТ.
  (Не съм присъствал, признавам, ама така се знае!)
  Затова баба ме е учила ако се задава насреща благочестив всезнайко премъдър да мина на другио тротоар. Не било хигиенично.
  Зико вече се издъни както бяха седнали на всеуслушание с ИМПЕРИАЛиста, ама с МУТРОполита и с неговите *р*вославни безкористни архонтЦи няма нататък никакъв шанс - “паството” трева не пасем. Еле пък ако се нада да се разтича нЕкой от РежимаБоБоТРИ (ЧЕТИРИ? Ха!) да го устройва -даже и аз се сещам доколко е небъдна работа, след като крепяха МАМИНата фамилия да опоска Града два мандата.
  (Дано не прекалявам, ама ако сте забелязали по снимките както се перчат групово каква е пропорцията на мозъ... пардон, череп... пардон, ГЛАВАТА баскетболна...? Как да се сложа под толкова мозък да ме управлява отново САРБ?)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм