Стоян Алексиев: Северен ще е най-доброто място за живеене

Автор:
Четвъртък, 26 Септември 2019 12:20
Стоян Алексиев: Северен ще е най-доброто място за живеене

Кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на район Северен Стоян Алексиев е пето поколение кършиякалия и иска да превърне района в най-доброто място за живеене в Пловдив.

Като приоритет е реконструкцията на бул. Марица - север по подобие на чудесно оформения южен бряг на реката.

Имам управленски опит начело на Общинско предприятие Паркове и градини вече 8 години, висше икономическо образование и две магистратури - едната по финансов мениджънт, каза Стоян Алексиев на представянето на канидидатите за кмет, районни кметове и общински съветници на ПП ГЕРБ в галерия Пловдив 2019 на ул. Гладстон 32.

Над 600 души съм ръководил в Паркове и градини, а резултатите са видими - и новите паркове и озеленяването на старите, и новите зелени площи в града.

Северен ще стане един от най-зелените райони в Пловдив, с по-чист въздух и места за отдих, каза още Стоян Алексиев, който е 40-годишен, баща на три деца, изпълнен с амбиция за работа за хората.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

  • читател

    Пловдивската Мадам Лъжа има рекордно количество имоти именно в Кършияка, https://i.ibb.co/1sH27GG/22.jpgне че и по други райони не купува и продава имоти с парите на балъците, защото "Всеки бълък е важен", но Кършияка и е присърце...

  • читател

    Близо до хората... https://i.ibb.co/s5M69mb/2.jpgНие сме във всеки район... https://i.ibb.co/5Tz2Lpq/4.jpg... Всеки балък е важен...https://i.ibb.co/VSJy6fL/5.jpg... Лозунгите на пловдивската Мадам Лъжа Дани Каназирева, Здравка Кленджарова, със снимки от поредния и луксозен недвижим имот до УХТ... Балъци гласувайте за Дани-Здравка...

  • "Вярваме" ти

    Ще е най-добрият район там, където живее - и то не целият, а около блока. Господинът с идеята да слагат памперси на всички кучета, го доказа: основната грижа на общинското предприятие, което управляваше досега, беше да поддържа района около блока му в перфектно състояние. Не очакваме нещо по-различно от него!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм