Костадин Язов иска модерен културен център в Южен

Автор:
Четвъртък, 26 Септември 2019 11:06
Костадин Язов иска модерен културен център в Южен

Кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на район Южен (вторият по големина след Централен) посочи като своя лична кауза след спечелването на изборите на 27 октомври превръщането на читалище Христо Ботев (бившето кино Въстаник) в модерен читалищен и културен център.

Така културата ще навлезе и в район Южен, който неправилно е считан за застаряващ район, каза потомственият кючукпарижанин, който има и мандат като депутат от ГЕРБ.

Нови две детски градини в района и подобряване на инфраструктурата, която е изоставена в този мандат, са другите два приоритета на Костадин Язов.

Той бе представен лично от кандидата за ГЕРБ за кмет на Община Пловдив и водач на листата общински съветници Здравко Димитров в новата галерия Пловдив 2019 на Гладстон 32.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

 • Щерева

  Ще разчитаме на Вас! Но да не си останем само на обещанията,визирайки предишният кмет,който се оправдаваше със средства,макар,че почистването клоните на дърветата не изискват много средства.

 • Милен Камбуров

  А, аз на този етап бих гласувал за г-н Георги Колев.Но най-важно е пловдивчани масово да отидат да гласуват,иначе няма да имат основание да се сърдят за калпавото управление!

 • читател

  отговори на: Милен Камбуров

  Жоро Колев имат добра листа, така че е добре да се гласува и за тях, но в никакъв случай за политически отрепки като Славчо - вкарал комунистите в Общината и пловдивската Мадам Лъжа Дани Каназирева...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм