Тотев: Кандидатите ни за районни кметове са хора с огромен опит

Автор:
Четвъртък, 19 Септември 2019 11:18
Иван Стоянов, Иван Тотев и Стоян Алексиев са оптимисти за вота на 27 октомври Иван Стоянов, Иван Тотев и Стоян Алексиев са оптимисти за вота на 27 октомври

Кандидатите ни за районни кметове са хора с огромен опит, днес официално ги поздравявам, след като снощи бяха одобрени от Изпълнителната комисия.

Това каза кметът и лидер на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев, като рано сутринта присъства на демонстрацията на новите модерни камиони МАН в двора на общинско предприятие Чистота.

Иван Стоянов и Стоян Алексиев ръководят вече 8 години най-големите общински предприятия, които преобразиха Пловдив - и откъм чистота, и откъм зеленина, имат огромен административен опит, компетентност и комуникативни качества. Радвам се, че предложението ни да са кандидати съответно за районни кметове на Източен и на Северен бе прието от лидера ни Бойко Борисов и Изпълнителната комисия снощи.

Социологическите агенции ни дават 30+ процента на изборите в Пловдив, което е показател, че сме си свършили много добре работата - градът е по-чист, по-зелен, по-красив и уютен, а основна заслуга имат Иван Стоянов като директор на Чистота и Стоян Алексиев като директор на Градини и паркове.

Останалите ни кандидати за районни кметове са доказали се и в избори, и в работа с хората по два мандата.

Георги Стаменов е най-добрият възможен кандидат за районен кмет на Централен, Костадин Димитров е обичан в Тракия, Димитър Колев - в Западен.

Не вярвам на тези, които говорят, че в Южен щяло да има сериозна битка. Залагаме на Костадин Язов, той е в проблемите на района си от поне 12 години, има опит и като депутат. Специално за Южен, понеже не се управляваше от ГЕРБ в този мандат, ще предложим нови и много по-добри политики, гражданите там искат промяна, заключи Иван Тотев.

В ОЩЕ ПО ТЕМАТА - ПЪЛНАТА ЛИСТА НА ГЕРБ И КАНДИДАТИТЕ ЗА РАЙОННИ КМЕТОВЕ!

ДО МИНУТИ - КАК ЩЕ СЕ ЧИСТИ ЮЖЕН ПРЕЗ СЛЕДВАЩИЯ МАНДАТ - ВИДЕОИНТЕРВЮ С УПРАВИТЕЛЯ НА ОП ЧИСТОТА И КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА РАЙОН ИЗТОЧЕН, ИВАН СТОЯНОВ.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм