ГЕРБ се регистрира за участие в местните избори в Пловдив

Автор:
Петък, 13 Септември 2019 15:16
ГЕРБ се регистрира за участие в местните избори в Пловдив

Областният координатор на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев подаде в Общинската избирателна комисия документите за регистрация на партията за участие в местните избори.

В Пловдив партия ГЕРБ ще издигне кандидати за кмет на общината, кметове на шестте района и пълна листа за общински съветници.

Целта ни и на тези местни избори е партия ГЕРБ отново да бъде първа политическа сила в Пловдив, за да се запази възходящото развитие на града през последните години. Ще водим позитивна кампания и ще работим за категорична победа, заяви областният координатор на ГЕРБ Иван Тотев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • Стига с тези крадци

  Виждам един бъдещ затворник и нов кмет но не от герб

 • читател

  отговори на: Стига с тези крадци

  С 1 300 000лв., - т.е. политкомисар Славчо, https://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpg набутал пловдивчани с метли от бай Митко от Прослав? Усещам воня на развалена, ама силно развалена македонска наденица.

 • читател

  НЕ МОГА БЕЗ ТЕБ - ДЖИНКОВ С-ИЕ СД ЕИК/ПИК 115055847. Събирателно дружество - вероятно между потиткомисар Славчо и бай Митко от Прослав за метли за Пловдив... За има няма 1 300 000лв и отгоре.

 • Сбогом на лайнометите

  Алооооо психаря Баев.До там ли стигна за едно място за пиколо в Империал да продължаваш да лижеш гьза на маминия.След месец сайтчето се закрива,маминия спира да ти киха 4бонки на месец и там на текстилната като пиколо да видиш как се изкарва почтен хляб.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм