14-та детска площадка откри кметът на Южен Борислав Инчев

Автор:
Четвъртък, 12 Септември 2019 10:26
14-та детска площадка откри кметът на Южен Борислав Инчев

14-та детска площадка за последните 3 години откри кметът на район Южен Борислав Инчев тази сутрин.

Съоръжението на стойност 57 хил. лева е изградено за по-малко от 2 месеца и е на кръстовището на улиците Тодор Александров и Дрин.

Над 50% от публичните средства през последните 2 години влагаме в нови детски площадки, отговарящи на всички съвременни изисквания - ударопоглъщащи настилки, многофункционални съоръжения, безопасни уреди, каза Инчев.

Той прибави, че в Южен има готови проекти за още 10 площадки, минали през всички процедури, които ще бъдат изградени в следващия мандат, ако има финансиране.

Най-важното сега е да ги опазваме от вандали, макар че в последната година подобни актове в Южен намаляха, каза районният кмет.

Площадката е по желание на живущите в микрорайона, а първите й посетители бяха почерпени с българска погача от Борислав Инчев.

На откриването бяха и двамата зам.-кметове на Южен - Апостол Шопов и Павел Милушев, които ВМРО издигна за кметове съответно на районите Тракия, Източен. В Южен за втори мандат ще се бори самият Борислав Инчев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Тоалетни с мажоретки - специалитетът на политкомисар Славчо... https://cdn2.trafficnews.bg/2019/02/18/butat-toaletna-tsentara-plovdiv-otkrita-256.jpgЖалко за Борето Инчев - върши правилни неща за пловдивчани, но ТВ СКАТ избра политическия джендър политкомисар Славчо и турците от Джамията https://www.plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/b14842edd343f0afa2f3843edb513cba_L.jpg. Много патриотично...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм