Опашки за билетите на Сцена на кръстопът

Автор:
Сряда, 04 Септември 2019 15:55
Опашки за билетите на Сцена на кръстопът

Опашки за билети се извиха пред касата на Драматичен театър-Пловдив за представленията – част от програмата на есения фестивал „Сцена на кръстопът”. Най-голям е интересът на публиката към „Актрисата” с Аня Пенчева и Стефан Данаилов, „Празникът” на Явор Гърдев, „Спускане от връх Морган” на режисьора Николай Ламбрев-Михайловски, „Тъпи ентусиасти” на Теди Москов и концертът „За Тодор Колев” на Камен Донев и приятели.

Откриването на „Сцена на кръстопът” е на 11 септември от 19 часа в Драматичния театър с премиерата на „По-полека” по песните на Стефан Вълдобрев. Спектакълът с режисьор Владимир Люцканов е съвместен проект на трупите на Пловдивския театър и Младежки театър „Николай Бинев”. В „По-полека” ще видим талантливите артисти от двете трупи.
Само преди дни – по време на концерта си с „Обичайните заподозрени” на Античния театър, Стефан Вълдобрев извика на сцената участниците в спектакъла „По-полека” и ги представи на публиката с покана да ги гледат.
След премиерата на новото представление на Драмата, театралната публика ще се наслади на още много интересни спектакли. Ще има и множество съпътстващи събития, които си струва да бъдат посетени.
Фестивалът тази година е под мотото „Театъра: невъзможното” и се случва с подкрепата на меценатското семейство – главния спонсор козметична компания Роза Импекс, КЦМ 2000, Кабиле, МАИ-ГРУП ЕООД, Атаро Клима, Ондулин.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на община Пловдив и Министерство на културата. Неизменен съмишленик и партньор на фестивала е Драматичен театър-Пловдив. 

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм