Ако Зико е кмет, П. Петров - зам. по култура, Дедев - по сигурност

Автор:
Сряда, 31 Юли 2019 11:44
Ако Зико е кмет, П. Петров - зам. по култура, Дедев - по сигурност

Част от бъдещия кметски екип на Здравко Димитров вече е готов. Това научи Plovdiv-online от отлично информирани източници.

Ако Зико, който в момента е областен управител на Пловдив, спечели кметското място, негов зам.-кмет по културата вероятно ще бъде заместник-губернаторът и бивш депутат и кмет на район "Източен" Петър Петров.

За зам.-кмет по охрана и сигурност пък се спряга името на Стефан Дедев.

Именно Дедев е човекът, който издигна кандидатурата на Димитров за кмет в партийната структура в район Северен, където тя получи 76 гласа - с един повече от този на Дедев.

Петров пък номинира Димитров в Източен, но там областният управител събра едва 5 гласа.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (14)

Покажи предишните коментари
 • Възмутен

  Както вече се убедихме, и писателят, и читателят са едни и същи! Тази медия дори няма други читатели /съдя по лайковете във фейсбук/, защото само тук се допуска анонимност и може да си пишете тъпотиите от сто имена!Я да видим дали някой мишок може да застане с лицето си под думите си? Категорично не! На мен обаче не ми пука да казвам кой, кой е, защото нито ми плаща кмета, за хвалебствия, нито съм крал от някъде! Да му мислят тези, които вземат последните си хонорари за лъжи! Живота продължава и без този кмет, но човек трябва да има достойнство и собствено мнение, за да има очи да продължи!

 • Чичо Скрудж

  отговори на: Възмутен

  Ти пък откъде се изтресе бе, малоумнико неграмотен! И какво правиш в медия, която няма читатели? Брой си там "ЛАЙКОВЕТЕ" във Фейсбук и се изживявай като праведен мишок! Апропо, не се ли усещаш, че ти също си анонимен, ръсейки тъпотиите си, макар и с един ник? Категорично - не! И кой те е питал и на кого си казвал, кой-кой е, и колко ти плаща кмета за хвалебствия, и откъде си крал?! Очевидно е, че си изтрещял от жегата! Гаси компа, усилвай климатика и си спасявяй достойнството, че на собственото ти мнение никой не обръща внимание!

 • читател

  отговори на: Възмутен

  Възмутен дебил /т.е. или Зико, или Петров, или Дошков, или Дедев/... Идиотите в ГЕРБ номинират баба Цецка пловдивска - Зико. Дано ББ и комисията не вземе идиотското решение /с което вече си имат за президент Радев/, което ще докара политкомисар Славчо с мажоретки, тоалетни и метли. Но и това ще извържим 4 години. Пък и ще се отвори място на център-дясно формация с адекватни гербери и организациенен и изборен цар като ЦЦ/не баба цецка, а Цецо Цветанов/. Томето да мисли и прави любимите му херменевтични коментари, разбира се внимавайки да не хакне ГЕРБ в Пловдив с чумавите глигани и баба цецка пловдивска - Зико!

 • читател

  Здравко Димитров - куцият кон на Левски. Вчера в позорната загуба на премиерския отбор Левски, вероятно гледана, както ББ обича в компанията на Здравко Димитров /баскетболиста/ - баба Цецка пловдивска, въпреки вкарването на Здравко Димитров футболиста в 69м., Левски получи още два гола. На вниманието на херменевта Томето... И внимавайте с дебилни номинации - Пловдив не ще политическия джендър Здравко Димитров - баскетболиста.

 • Емилия

  Силно се надявам да не се стигне дотам!!!

 • читател

  Партньор напусна Зико заради имам.

  Николай Иванов допълни, че решенията в коалицията „Здравко Димитров – да решаваме заедно" се вземат „на тъмно" и в много тесен кръг, а в листата са включени лица „без образование, от роднинско-приятелския кръг и в съмнителни интимни връзки".
  . Цигани, братовчеди и любовници /не уточнявам пола/ защото политическите джендъри като Зико и прасетата около него са широко строени...

 • читател

  Тъпизми от Здравко Димитров - баскетболиста, куция изборен кон на ГЕРБ:

  Залесяването на Зелената система в района ще продължи и след приключване на националната акция. Кметът на района, г-н Здравко Димитров взе дейно участие в кампанията и призова гражданите на района да продължат инициативата за да бъде района един от най-привлекателните, с най- голяма, най-добре поддържана зелена система.
  Зико се опитва да си прави ПР с 8 годишна давност... Не е за вярване, колко е тъп... Това е от 2008г, а тровенето на ореха от 2015.

 • Наблюдател

  Защо ми се струва, че след като изборите бъдат спечелени от Зико или Славчо този сайт за мокри поръчки на Тотев ще остане в историята. Просто кранчето на хонорара от 4 000 лв. ще спре, Баев. Ами след това накъде ???

 • читател

  отговори на: Наблюдател

  Зико или Славчо - това говори много - двете масонски подметки на др. Гергов... И комунягите вече се издават, очаквайки ново влизане в общината при номинация на политическия джендър Зико. Тъй като Славчо ще спечели...

 • Мустафа

  Вай, вай въх аман заман.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм