Само 3 подкрепиха Зико в Тракия, Костадин Димитров - фаворит

Автор:
Сряда, 24 Юли 2019 22:17
Костадин Димитров събра най-много гласове "за" нов кандидат кмет на ГЕРБ в Пловдив Костадин Димитров събра най-много гласове "за" нов кандидат кмет на ГЕРБ в Пловдив

Кметът на район Тракия Костадин Димитров е с най-много номинации от всички кандидати за кметове на ПП ГЕРБ, излъчени и гласувани на събранията на шестте партийни структури в Пловдив на най-голямата българска партия.

След като спечели битката в районите Източен и Южен, Костадин Димитров очаквано победи и в собствения си - Тракия, където е два мандата районен кмет и председател на районната организация на ГЕРБ.

Преди него, но формално - поради заявения предварително отказ да се кандидатира за трети мандат, е сегашният градоначалник Иван Тотев, който получи 57 гласа. За Костадин Димитров гласуваха 55 членове на ГЕРБ в Тракия.

Само трима от членовете на районната организация дадоха вота си за областния управител Здравко Димитров, като против номинацията му гласуваха останалите 57 души на събранието.

Директорът на РИОСВ- Пловдив доц. Стефан Шилев спечели 20 гласа. Кметът на Западен Димитър Колев, който загуби битката в собствения си район, провела се по същото време, получи 15 гласа са, 7 гласуваха за кмета на район Централен Георги Стаменов.

Така след проведените събрания на всичките 6 районни организации на ГЕРБ в Пловдив с най-много номинации е кметът на Тракия Костадин Димитров, който спечели битките в три от районите. На първо място в два други бе класиран Здравко Димитров, но си минимални разлики с втория, а като общ сбор на гласувалите за изостава. Силна подкрепа е оказана и на кмета на район Централен Георги Стаменов.

Протоколите с номинациите, кои са ги издигнали и броя на гласувалите за всяка от тях "за", "против" и "въздържал се" се изпращат в Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Освен номинации за кандидат за общински кмет, на събранията са номинирани и гласувани кандидатите за районни кметове, както и кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • Курти

  Чакаме дървената кратуна "Читател" с дежурната рекламна сесия към Зико!

 • Отговор към курти

  Нещо дървената кратуна "читател" си е замълчал след като е видял резултата в район "Западен" ;);)

 • вместо читател

  Вашият нискочел любимец със сто думи речников запас ще си остане с номинацията на Западен. Както и да се мъчат да го наложат баба Николай и ББ , кмет няма да стане, защото членовете и симпатизантите на ГЕРБ в Пловдив не могат да го понасят. Знаят се и далаверите на този бивш сервитьор. Затова не се напъвайте защото от всичко това големия печеливш ще е Славчо Атанасов.

 • Курти

  отговори на: вместо читател

  Щото членовете и симпантизантите хич не знаят за далаверите на Маминия и компания. Ако не беше Зико на предишните избори Славчо щеше да е кмет! Тази идиотия Тотев в Пловдив вече приключва, барабар с другата ягодовска фамилия Ташкови! БАЙ БАААЙ

 • Емилия

  Йес!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм