ГЕРБ Източен унижи тандема Петър Петров - Здравко Димитров

Автор:
Вторник, 23 Юли 2019 21:25
Здравко Димитров се провали и на събранието на ГЕРБ Източен Здравко Димитров се провали и на събранието на ГЕРБ Източен

Едва пет гласа получи номинираният за кандидат кмет на ГЕРБ Здравко Димитров на събранието тази вечер в структурата на партията в район Източен.

Кандидатурата на очевидно считания за външен придатък на ГЕРБ - Пловдив областен управител бе направена от подчинения му в администрацията на ОА Петър Петров, бивш депутат и спряган от Зико за бъдещ зам.-кмет по образование, ако Димитров стане градоначалник. Петров, който едва ли знае какво е Монтесори и дуално обучение, поискал повторно гласуване, понеже не повярвал в едва петте вдигнати ръце в полза на началника му.

Той ги бил преброил поне 12. Да, ама не!

Събранието започна в уречения час - 18 при наличен кворум от 68 присъстващи от общо 110 членове на районната партийна структура.

Номинациите за съветници са били 15, като сегашната зам.-председателка на ОбС Радослава Ташкова си е направила самоотвод. Останалите кандидатури са подкрепени с пълно мнозинство. Сред тях са настоящият районен кмет Николай Чунчуков, съветникът Емил Русинов, зам.-кметът Златин Велев, Милка Добрикова, Тодор Анчев, Диян Захов и др.

Председателят на районната организация Иван Стоянов е номинирал настоящия районен кмет Николай Чунчуков за следващ мандат, като номинацията е получила също пълно мнозинство от 68 гласа.

Стоянов е номинирал настоящия градоначалник Иван Тотев за трети мандат, въпреки предварително заявения от кмета на Пловдив отказ да се кандидатира. Номинацията е подкрепена с абсолютно мнозинство от 68 гласа, 0 - против и 0 - въздържал се.

Директорът на ВиК - Пловдив Спартак Николов е издигнал кандидатурата за градоначалник на сегашния кмет втори мандат на район Тракия Костадин Димитров, който е получил 67 за и 1 въздържал се.

Третата номинация, събрала най-много гласове, е била на районния кмет на Западен - Димитър Колев - 62 за и 6 въздържал се.

Циркът обаче е бил с номинацията на обявилия се за приятел на премиера Бойко Борисов и на владиката дядо Николай - Здравко Димитров. Издигнатата от подчинения му в Областна администрация Петър Петров кандидатура е спечелила едва 5 поддръжници, 55 са били против, а 8 са се въздържали.

При преброяването Петров не повярвал на квесторите и поискал второ броене, понеже видял 12 вдигнати ръце.

Миражите му обаче се оказали нещо като Тайната вечеря на Исус с 12-те апостоли.

12 апостоли за Зико в Източен нямало!

КАК ГЛАСУВАХА ДРУГИТЕ СТРУКТУРИ НА ГЕРБ - В ОЩЕ ПО ТЕМАТА.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (29)

Покажи предишните коментари
 • Курти

  отговори на: читател

  Дървена кратуно!
  Признай си колко ти плаща Зико за таз неуморна рекламна дейност?

 • читател

  отговори на: Курти

  Зико плаща с орехи, а ти колко копейки получаваш от руския гражданин Гергов - началника на местната баба Цецка - Зико по масонска линия?!?

 • Курти

  отговори на: читател

  Значи много орехи си поел и си се запекал "Читател"!
  Разчитай на мен, ще те отърва от това тегло.... може и без вазелин.

 • Ани

  Зико ще е новия кмет на Пловдив, а господин Петров ще е негов заместник!Маминия му дадоха самоотвод от София!А тези на хранилки при него в Източен мъл4ат като риби имат ли друг избор времето им свършва и те пла4ат ли пла4ат...

 • читател

  отговори на: Ани

  Тя и баба Цецка национал уж щеше да е новият президент на България, ама уви шофьорът на самолет Радев стана. Да видим и тук дали няма да замирише в общината на македонска наденица и червени дебили, ако ББ номинира местната баба Цецка - Зико!

 • Курти

  отговори на: читател

  Дървена кратуно!
  Признай си колко ти плаща Зико за таз неуморна рекламна дейност?

 • читател

  отговори на: Курти

  Баба Цецке пловдивска - Зико /Курти/, орехите на Зико вонят на нафта, затова за нищо не стават, както и самият той. А дано ГЕРБ в Пловдив не се натрови с този изборен лузър! ББ уволни тъща му от областен на Пазарджик, да видим дали тук ще направи съдбовната грешка - повторение на баба Цецка президент! Че ще получи местния Радев - Славчо и партизаните на Гергов!!!

 • Курти

  отговори на: читател

  Ако си изкараш главата от задника на Тотев има голяма вероятност да погледнеш, ама по всичко личи, че се надяваш да удължиш приятното усещане сред всичките лайна там.

 • читател

  Курти, Зикова-Цецкова отрепко нещо се умълча... Като след разговора в София, ББ не покани пловдивската баба Цецка - Зико на огледа на мащабния ремонт на площада. А днес кметът на ГЕРБ Тотев закопа послание за бъдещите поколения, както и надявам се погреба надеждата на дебелаците от ГЕРБ за номинация на баба Цецка пловдивска Зико. Значи кмет няма да е пловдивският Радев - Славчо, а адекватна номинация на ГЕРБ, Курти - орехова чурупко. Схвана ли? Или се давиш в нафта...

 • Чичо Скрудж

  отговори на: читател

  И коя ще е тази извънземна и адекватна номинация бе пуяк селски? Не виждаш ли, че всички налични възможности на ГЕРБ не стават и за чеп?! Единственото нещо, което може да направи Вожда, е да докара кандидат отвън! И се пише - черупка, а не чурупка!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм