Не съм се страхувал от която и да е битка, ако е в интерес на Пловдив

Автор:
Понеделник, 22 Юли 2019 14:22
Не съм се страхувал от която и да е битка, ако е в интерес на Пловдив

Това, че няма да съм кандидат за кмет, не означава че няма да работя за града, за да има приемственост, която да продължи по този градивен начин в Пловдив и да гарантираме още 4 успешни години , тъй като трендът и посоката са много добри.

Това заяви кметът на Пловдив Иван Тотев, след изявлението си пред медиите, че няма да е кандидат за следващ мандат на изборите през октомври.

Като изключим столицата, която винаги е била с по-специално внимание, заради това че е столица, Пловдив е като спринтьор в сравнение с другите градове. Вие виждате какво се случва в останалите градове и в Пловдив, посочи Тотев.

Има много поводи за гордост в града ни и пловдивчани се гордеят много с него, защото виждат, че върви в посока в която те желаят. Това обаче се случва с много усилия, много скандали и изключително голям брой непопулярни решения които трябва да се вземат през целия този период, подчерта градоначалникът.

Аз никога не съм се страхувал да вляза в битка и да застана срещу, когото и да е, когато вярвам, че това, което се прави е в интерес на града. Проекти като голямата Базилика, затварянето на улицата, отварянето на улицата на Понеделник пазара са тежки решения. Не може да четете статии в медиите, които разказват за невероятни музеи с уникални мозайки, ако някой преди това не знаете, че е взел тежкото и непопулярно решение да затвори тази улица.. За да стане всяко хубаво нещо в Пловдив, съм минал през много битки, през много накърнени чувства, емоции и засегнати хора. Респективно това отнема от моята енергия, която трябва да давам за да постигна успех. Помните битките и за Цар Симеоновата градина, така наречените еколози, които лежаха пред багерите, за езерото какви драми бяха. Постоянно, всеки ден, водя битки с някой, за нещо, в което вярвам. Всичко това съм го изстрадал, коствало ми е енергия и емоция и мисля, че след тези години имам нужда от почивка. Ще си дам малко почивка, но пак казвам - никога няма да спра да работя за Пловдив. Да сме живи и здрави, никой не знае колко му е дал Господ. Но на тези години - 44, имам много още какво да дам за развитието на Пловдив.
Подготвяме отчет в Драматичния театър, в рамките на час и половина който ще разкажа за тези 8 години. Всичко което съм поел като ангажименти – европейска столица на културата, галерии, площад, проекти, ще се случи и ще мога с удовлетворение да кажа благодаря ви и да загася осветлението.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • читател

  Пловдивската баба Цецка - Зико - https://plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/0409d83857a20178f86aeea9bfb22462_L.jpgако това е номинацията на ГЕРБ - това е гавра не само с герберите, но и пловдивчани и нищо чудно да има повторение резултата с баба Цецка национал - с местен Радев.

 • Тия и ония

  Само глупаците не се стахуват.

 • читател

  0986607080 - телефонът на Зико - баба Цецка пловдивска, от предишните местни избори, когато искаше чрез "Да решаваме заедно" с бай Радан
  https://plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/0409d83857a20178f86aeea9bfb22462_L.jpg
  от офиса на Дошков /бивша отрепка от ГЕРБ/ да набутва пловдивчани с милиони за дебелаците с гевреци.
  https://plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/1e3e8ec5b0b3c825c37b3dd35a370e4d_L.jpg
  Да видим ББ и Томето с гърмящата дигитална администрация, кво ще решат. http://podtepeto.com/uploaded/images/ziko_dsc0073.jpg
  Но някой ще плаща сметката, както сега с бомбето Радев, ако излъчи изборен лузър - т.е. Зико! Гледайте си мачовете със Зико, но не вкарвайте баба Цецка пловдивска – Зико в изборна ситуация в Пловдив, защото е лузър! Бомбето Радев го доказва и сега на национално ниво, като преби баба Цецка оригинал – уникално абсурден избор при наличие на поне 3 печеливши кандидатури на ГЕРБ!
  https://i.ibb.co/Jj5Yy6K/viber-2019-07-17-13-52-34.jpghttps://i.ibb.co/s5kZn7F/viber-2019-07-17-13-51-30.jpg

 • истината

  През цялото време на случайното си кметуване мислеше единствено и само за обогатяване на фамилията си на гърба на обществения интерес. И каквито и мили думи сега да ти напишат и вкарат в устата пиарите, ще останеш в паметта на този град с проблемните и уредени избори и с невероятното забогатяване на родата - нещо безпрецедентно в пловдивската история.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм