Превозвачите обещаха: До 45 дни - рай в градския транспорт!

Автор:
Вторник, 16 Юли 2019 18:02
Превозвачите обещаха: До 45 дни - рай в градския транспорт!

Областният управител Здравко Димитров изрази задоволство от разговорите, които по негова инициатива се проведоха за изглаждане на проблемите в градския транспорт на Пловдив. На срещата присъстваха собствениците на фирми за автобусни превози инж. Веселин Дошков, инж. Димитър Чолаков и Петко Ангелов, кметът Иван Тотев и експерти от община Пловдив.

Двете страни постигнаха споразумение по конфликтните точки. От своя страна превозвачите обещаха да оборудват на 100% автобусите от градския транспорт със системи за електронно чекиране, което ще позволи цялостната система за управление на градския транспорт да бъде пусната в експлоатация.

Те гарантираха и повишаване на качеството на автобусния превоз, като минимизират проблемите с пропускането на спирки и неработещи климатици. В рамките на месец и половина всички автобуси ще бъдат приведени в пълна готовност.

Кметът на Пловдив обеща, че ще бъдат отпуснати средства, с които да се компенсират загубите на превозвачите, които през летните месеци търпят големи загуби. Точната сума ще бъде обсъдена от експертите на общината и гласувана на сесията на общински съвет, която ще се състои на 1 август.

Областна администрация Пловдив

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (6)

 • Zoro

  Колко лесно клекна Тотев?

 • читател

  Всъщност пловдивската баба Цецка - Зико и пловдивската Мадам Лъжа - Дани Каназирева-Кленджарова рекетираха пловдивчани чрез двете си шкембета Чолаков и Дошков... Но да видим в ОС колко от лакомията на триото Зико-Дошков-Каназирева ще отпусне кмета на ГЕРБ... Да не забравяме, че двете местни политически отрепки Каназирева и Зико си сменят да ползват преди избори офиса на шкембето Дошков на бул. М. Луиза... Като "Решават заедно" как да набутват пловдивчани с милиони.

 • анонимен

  :D

 • читател

  МК /Мазна коалиция/ "Да решеваме заедно" на четиримата дебелака с автобусите с лице, по скоро задник - политическият джендър Зико. Нещо като "Крамър срещу Крамър", само дето е в една празна баскетболна кратуна ГЕРБ срещу ГЕРБ.

 • ЧИТАТЕЛКА

  Вчера по линия 116 кондукторката беше с потниче тип"мис мокра фланелка", само дето беше попрехвърлила 50-те, деколтето на гърба й стигаше кръста и съответно се подаваше мръсносив сутиен, а отпред се изливаше обилно от деколтето да не казвам какво. Седеше си лелята на първата седалка и се обръщаше за пътници, които чинно идваха да се таксуват при нея, а не обратното. Климатикът не работеше, а шофьорът също беше по потник и с една хавлиена кърпа през врата. И на него му беше жешко. Можех да понеча да снимам, но сигурно щях да си изпрося боя и затова го описвам натурално. Та питам аз - с какво допълнителната субсидия, искана от тримата тенори(превозвачи), ще преобрази тази мила родна пловдивска картинка в градския транспорт на Пловдив?! Срам ме е от шофьорите с къси гащи и потници, от кондукторите, миршещи на пот и смрад, на селското им просташко отношение към възрастни и ученици, към всички нас, които все още ползваме този вид превоз! Срам ме и за чужденците, които идват в културната ни столица и възприемат този вид поведение и положение като характерна наша " културна " черта. Аман!!

 • читател

  отговори на: ЧИТАТЕЛКА

  Това е линия на третия от дебелаците - Ангелов, които поддържа регионалното бомбе Зико срещу пловдивчани и кмета от ГЕРБ... https://i.ibb.co/s5kZn7F/viber-2019-07-17-13-51-30.jpg. С които "Решава заедно", как да набутат пловдивчани.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм