Отбелязваме 182 г. от рождението на Апостола

Автор:
Четвъртък, 11 Юли 2019 10:33
Отбелязваме 182 г. от рождението на Апостола

С поклонение пред паметника на Васил Левски на централната алея на Бунарджика и полагане на венци и цветя на 18-ти юли 2019 година, четвъртък, от 10.00 часа, в Пловдив ще бъде почетена 182-та годишнина от рождението на Апостола на Свободата.

Слово ще произнесе д-р Петко Георгиев – главен библиотекар на Народна библиотека „Иван Вазов“, секретар на Комитет „Родолюбие“ и далечен родственик на Апостола.

Водещ на честването ще бъде Златко Павлов. В церемонията по традиция участват представителни формирования от Пловдивския гарнизон, военен духов оркестър, венценосци, членове на ОК „Васил Левски“ и комитет „Родолюбие“.

За участие в общоградското честване на 182-та годишнината от рождението на Васил Левски са поканени Народните представители от град Пловдив в 44-то НС, Кметът на община Пловдив, Областният управител, Председателят на Общински съвет, Командирът на Силите за специални операции и Началник на Гарнизон Пловдив, почетни консули, общински съветници, зам.-кметове и представители от Общината и районните кметства, Общественият посредник към Община Пловдив, представители на армията, църквата, политически и обществени организации, членовете на Общински комитет „Васил Левски“ и комитет „Родолюбие“, граждани и медии.

Програма

ЧЕСТВАНЕ

НА 182 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА

АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ 

ДАТА: 18 юли 2019 г. , четвъртък

ЧАС: 10.00 ч.

МЯСТО: Поклонение пред паметника на Васил Левски на Централната алея на Бунарджика

ТЕХНИЧЕСКО ОБЕЗПЕЧАВАНЕ: озвучаване, венци, цветя

УЧАСТВАТ: Военен духов оркестър, представителен взвод, венценосци

СЛОВО: д-р Петко Георгиев – главен библиотекар на НБ „Иван Вазов“, секретар на Комитет „Родолюбие“ и родственик на Апостола

ВОДЕЩ: Златко Павлов

ПРИСЪСТВАТ: Кметът на Община Пловдив, Народните представители от град Пловдив в 44-то НС, Областният управител, Председателят на Общинския съвет, Командирът на Силите за специални операции и Началник на Гарнизон Пловдив, почетни консули, общински съветници, зам.-кметове и кметове на Райони, представители от общинската администрация, Общественият посредник към Община Пловдив, представители на армията, църквата, политически и обществени организации, граждани, медии.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм