Нов порой с градушка се изля над Пловдив

Автор:
Понеделник, 24 Юни 2019 18:07
Нов порой с градушка се изля над Пловдив

Силна буря с вятър и пороен дъжд пак вилня в Пловдив. В Тракия за няколко минути е паднал и град с големината на грахови зърна. Припомняме, че на 2-ри юни при подобна стихия продължила няколко часа, голяма част от града бе под вода.

Дъждът тогава наводни булеварди, подлези, паркове, мазета и ниските етажи на някои къщи. Преди около част подобно бедствие сполетя и София и улиците станаха като реки.

Според прогнозата през следващите два дни се очакват гръмотевични бури и дъждове в Централна България.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • МОЗЪКЛИИТЕ щяли да копат ДЪЛБОКО под Гарата

  Пловдив се управлява от некадърници не от вчера, не от клептокрацията на крадливия мамин ИМПЕРИАЛист инджинеринг Иб. Тотев, а още от Куршум Хан и от Марково Тепе направено на скъпоценни павета за радост на сегашните асфалтаджийски мафиоти. Безброй примери да не ги изброяваме, всеки ги знае.

  Подлези?

  Големият джумбуш ПРЕДСТОИ НА ГАРАТА, където ДЪЛБОКО В ЧОРБАТА щели да прокарват трафика от Града към Кючука, сякаш са кьорави, че мижавото пешеходно подлезче обслужващо пътниците и коловозите се наводнява при всеки дъждец.

  Срам и ПОЗОР за ЕСК2019, кмете! (Бил предупредил, милият, че ремонтът под Пощата нямало да предотврати наводнения, там била друга далаве… пардон, “идеята” за милионите! Да оставим, че стари кореняци пловдивчани помнят дали изобщо беше потребен такъв идиотски подлез без развръзки, унищожил площад ХанКрум с Окръжието, както и ОтецПаисий която беше транспортен гръбнак за деловия Център).

  Да оставим, че “търговия” на дребно В ПОДЛЕЗ е идиотизъм: аз оттам игла няма да купя, ако се наканя да сляза то е за да прекося набързо и безопасно.

  Да оставим, че “трафик” в провинциален БГстан няма плашещ, то и в Бруклин никой не копае за пешеходно прекосяване. Софиянци даже зазидаха големи оформени подземия срещу Транспортна Болница, понеже са само БЕЛЯ РАБОТА, мръсотия и престъпления.

  НО НА ГАРАТА “ПОДОБРЯВАНЕТО” ЩЕ БЪДЕ МАЩАБНО И ЗА ПОКОЛЕНИЯ, ТАМ ЦЯЛА ЦЕНТРАЛНА ЗОНА ЩЕ СТАНЕ НЕПРОХОДИМА ЗА ПЕШЕХОДЦИ, ПЕНСИОНЕРИ И ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗАРАДИ СТРАХОВИТИТЕ ДУПКИ, ИЗКОПИ, РАМПИ, СТЪЛБИЩА, ПИКАЛНИЦИ . . . ЕЛЕГАНЦИЯ ФРАНЦИЯ.

  Китайците половин Африка прекосиха високо над жирафите с леки метални премоствания за железници и автотрафик – без да завземват никакви територии и квадратури.

  Мъдрите нашенски БУТАЧИ ('свинете: БУТАТЕЛИ) щели да събарят Бетонния мост оти скоростните (?!?) влаци искали височина; ами будала, тогава що не свалиш РЕЛСИТЕ по-ниско, доколкото трябва; а и никакви “скорости” през “МАЛКА ГАРА“ Пловдив няма нужда да ни пробутвате.

  БДЖ, на пръсти в Града!

 • ПОДЛЕЗИ вече зазиждат софиянците!

  1. САМАТА ИДЕЯ ЗА „ПОДЛЕЗ“ Е ИДИОТИЗЪМ.
  (ХРИСТО МИШЕВ, НОВ ГРАЖДАНИН ОТ КОЗАРСКО СЕ ПЛАШЕШЕ ОТ „ТАКСЕТА“, ТА . . . В 70-ТЕ)
  ЖАЛКИЯТ ПРОВИНЦИАЛЕН ТРАФИК В НАШЕ СЕЛО НЕ ОПРАВДАВА ОГРОМНАТА РАЗНОСКА ДА КОПАЕШ ДЪЛБОКО В ЧОРБАТА (В СИЕНИТА???), ЗА ДА МОЖЕ СУЛЬО ДА ПРЕКОСИ (МАЙКИ С КОЛИЧКИ ЛИ?)
  КЪДЕТО ИМА ИСТИНСКИ ТРАФИК -ПОГЛЕДНИ В БРУКЛИН, ПИШЕ СЕ BROOKLYN, НЕ КОПАЯТ ЗА ПЕШЕХОДЦИ. ТАМ ДОЛУ Е МЯСТОТО ЗА МЕТРОТО.
  ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТ, КМЕТЕ! МА’НИ ГИ ТИ АБТОБУСАДЖИЙСКИТЕ ОРТАЦИ.
  2. СЛЕД КАТО СМЕ СЕ ОХАРЧИЛИ ДА КОПАЕМ „ЗА ПЕШЕХОДНО ПРЕСИЧАНЕ“
  ИДИОТИЗЪМ №2 Е ДА ОТНЕМАМЕ ОТТАМ КВАДРАТНИ ПЕДИ ЗА . . . ТЪРГОВИЯ.
  НЯМА СМЕТКА.
  ДЕ Е КИРО – НА КИРИЯ.
  НИЕ КАТО / АКО СЛЕЗЕМ ДОЛЕ ДА ПРЕКОСИМЕ „БОЛИВАРДО“ ИГЛА НеМА ДА ЗАКУПИМЕ.
  3. РАЗНОСКАТА ПЪК ЗА ТАРАБИ ПО БОЛИВАРДО ДА МИ ПОПРЕЧАТ ДА ПРЕСИЧАМ Е ИДИОТИЗЪМ №3.
  ТАРАБИ НИКАКВИ НеМА У БРУКЛИН.
  ПРЕСИЧАТ СИ ЛЮДЕТЕ – НА ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА.
  ((СОФИЯНЦИТЕ ЗАЗИДАХА ГОЛЕМИ БОГАТО ОФОРМЕНИ ПОДЗЕМИЯ СРЕЩУ ТРАНСПОРТНАТА – БЕЛЯ РАБОТА, МРЪСОТИЯ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, НЕ МОЖ’ НАКАРА НИКОЯ БУДАЛА ДА СЛЕЗЕ ТАМ))
  ТЪРГОВИЙКА НА ДРЕБНО ЛИ? ХА!
  СМеХ, МАЙНИ!

 • читател

  Хапчетата и то регулярно откачалко. Като първи ефект очаквам да си успокоиш форматирането на текстовете. Хапчета откачалко, хапчета.. И от аптеки Марешики може...

 • читателЯТ (един е той, единствен =СРАТЕВ)

  Щом читателЯТ Сратев няма възражения по същество (а само кокетни личностни закачки) това означава, че КОМЕНТАРИТЕ СА ПРАВИЛНИ

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм