В прослава на насилието

Автор:
Неделя, 10 Ноември 2013 12:22
В прослава на насилието

От ранни зори Правителството на измамата и некадърността е впрегнало вътрешния си министър (!) да коментира една смехотворна акция.

Наклепването с боя на скулптурна група, която в контекста, в който е поставена отдавна сизаслужава намазване с говна, защото и така смърди непоносимо.

Въпросната пластика от години трябваше да бъде забранена и преместена, защото изобразява нагледно престъпна атака срещу българския народ.

Всеки знае, че вдясно от стрелящата и хвърляща бомби банда се намират жертвите от църквата “Св. Крал”, Данаил Крапчев, Йордан Бадев, Райко Алексиев, Владо Куртев, Александър Станишев, арх. Севов, генерал Михов… Георги Марков, Георги Заркин…

Десетки и стотици хиляди безименни днес, но най-скъпи за близките им и за тази нещастна страна честни хора, избити от въоръжената група вляво.

Припомниха ми, че скулптурната група пред централата на БКП/БСП е от Далчев.

Така да е!

Смятам, че Далчев майсторски, точно и силно е изобразил престъпната същност на тези мародери. Изобличаващо! А те не са се и усетили…

Въпросът е в какъв контекст се излага групата.

БСП си я държат с гордост.

А тя би стояла много добре на един бъдещ монумент в памет на страдаща майка България – изправена или свила се вдясно, срещу стрелящата група…

Впрочем ако има някаква полза от тази “акция” тя е да ни обърне внимание върху това каква зловеща скулптура се кипри през XXI век пред входа в Централата на “модерната лява”!

Гангстерската банда от пластиката атакува, стреля и мята гранати не по някакви “германо-фашистки окупатори” (както се оправдават за паметника на съветската армия).

Не!

Тя убива и унищожава българския народ.

Цвета му.

Неговия така липсващ ни днес елит!

А шефът на партия с такива кумири и паметници днес води европейските социалисти. Срам за ПЕС!

Милен Радев, http://de-zorata.de/blog

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм