Въведете кредита си за по-малко от 72 часа

РазменямAdd to Favourites
Цена: 100 лв
Контакти 0897478512
Добавена 2018-06-23 22:54:01
Автор
Guest

Описание


Във Франция единственото родителство не винаги е лесно, засягащо близо 2 милиона жени, от които около 670 000 ще живеят под прага на бедността. За да се помогне на тези самотни майки в затруднено положение, множество финансови или други видове помощ са били разгърнати от различни организации.
Различните заеми по CAF Известно, че предоставя голяма финансова подкрепа на лица и домакинства с ограничени ресурси, CAF (Фонд за семейни помощи) отпуска определени специални заеми на самотни майки, които имат специфични финансови проблеми.
Разграничаваме по-специално:
Непогасени заеми, които се отнасят до основни потребности: те се издават от CGS (комисия за социално действие) на CAF и техните тавани се посочват от социален работник.
Безлихвени заеми със срок на погасяване от 6 до 36 месеца.
За да се възползвате от тези заеми, ще трябва да кандидатствате за CAF. Представянето на оферта също трябва да бъде придружено от искането.
Помощ по CAF В допълнение към заемите, CAF предлага и специфична финансова помощ като:
ВАСА, чиято цел е частично да финансира празниците. Самотна майка може да се възползва от тази програма, ако тя вече е бенефициер на CAF и ако ресурсите й не надвишават определена граница. Плащането на тази помощ се извършва по пощата.
Коледният бонус: размерът на тази помощ е фиксиран, ако бенефициерът не получи RSA (активен солидарен доход).
АРС или надбавка за училище: както показва името му, това спомага за финансирането на връщането на децата на училищна възраст в училище. Използваните тавани за това разпределение имат предимството да бъдат повече
висока. Размерът на АРС се увеличава според възрастта на детето (възрастта)
загрижен?
Друга помощ, която е на разположение, Единични майки, които са във финансово затруднение, също могат да имат право на пакетиран обяд със сдружения като Червения кръст или Restos du Coeur. Важното е да се осмелите да се доближите до тези организации, без да се срамувате.
Моля, свържете се с нас и можем да ви предложим много бърз процес, ако се интересувате от бърз и лесен заем,
Или просто се свържете с нас по електронна поща на следния адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Детайли на обявата

Advert ID: 202
Прегледи: 431
Expires: 2018-07-23 22:54:01

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм