Котев води само на школата на Марица

123
Прегледa

Досегашният спортен директор на Марица (Пловдив) Владимир Котев ще отговаря отново само за школата на маричанки.

Поради лични ангажименти той няма да има възможност да бъде и спортен директор на отбора. Той заемаше този пост от май 2021г.

Владимир Котев вече е от няколко години в Марица, а преди директор в школата и впоследствие спортен директор той отговаряше и за плажния волейбол в клуба.

Той е главен асистент в Национална спортна академия „Васил Левски“ – сектор „Волейбол“. Част е и от треньорска комисия и комисията по плажен волейбол към Българската федерация волейбол.

„Искам да благодаря на ръководството за доверието, което ми оказа да бъда спортен директор на клуба. Съсредоточавам се отново върху школата, където се чувствам по-полезен и ще работим за още много шампионски титли за Марица при подрастващите“, заяви Владимир Котев пред volleymaritza.bg.

0 0 vote
Рейтинг

Ощеновини

Вижте още
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Трус 2.5 в Смолян

4.9 по Рихтер в Солун

Земетресение с магнитуд 4.9 по скалата на Рихтер бе регистрирано в Гърция във вторник. Епицентърът е на 70 км югоизточно от Солун. Трусът...

Окончателно: Турция се оттегли от Истанбулската конвенция

3 м. извънредно положение в Турция

Турският президент Ердоган обяви тримесечно извънредно положение в десет региона, засегнати от мощното земетресение, което взе хиляди жертви, съобщи Анадолската агенция,...

На фокус

РЕКЛАМА

Добре дошли!

Вход в сайта

Създай нов профил!

Попълнете полетата.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.