Вътрешният министър идва в Пловдив

Автор:
Понеделник, 03 Юни 2019 07:40
Вътрешният министър идва в Пловдив

Министърът на вътрешните работи Марин Младенов пътува за Пловдив, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на полицията.

Той ще инспектира създадената организация и предприетите действия от екипите на пожарна и полиция и ще направи оглед на щетите, нанесени от обилните валежи.

Както съобщихме, от ранни зори на място е и директорът на ГДПБЗН главен комисар Николай Николов.

Около 10 часа се очаква заседание на кризисния щаб.

Както съобщихме, щабът е сформиран и заседана от 20.30 ч. в сградата на ОДМВР - Пловдив под ръководството на старши комисар Атанас Илков.

Участват началникът на отдел ОП комисар Венелин Младенов, началникът на сектор Пътна полиция гл. инспектор Димитър Димитров, зам.-кметът по транспорта и обществения ред Златин Велев, кметовете на райони в Пловдив, директори на Общински предприятия "Чистота" и "Градини и паркове" - Иван Стоянов и Стоян Алексиев, началникк отдел "Обществен ред и управление при кризи" в община Пловдив.

Над 20 патрулни автомобила на ОДМВР - Пловдив са разположени по невралгичните точки в града.

Постъпила е информация за неработещи светофарни уредби и по разпореждане на директора на големите кръстовище се осъществява ръчно регулиране до отстраняване на аварията. Също така са изгорели стрелки на жп гарата и влаковете се управляват на ръчен режим, като се движат със закъснение.

Четири екипа доброволци от ДФ "Пловдив 112" помагат за изтегляне на закъсали автомобили.

Апелираме водачите на автомобили да се движат с повишено внимание по пътя Асеновград - Чепеларе, заради паднали камъни на платното.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм