Отпразнуваха Деня на виното и любовта в клуб в Източен

Автор:
Четвъртък, 14 Февруари 2019 16:40
Отпразнуваха Деня на виното и любовта в клуб в Източен

С песни и танци възрастните хора от пенсионерския клуб „Каменица“ в район „Източен“ отбелязаха Трифон Зарезан и Деня на любовта. Почерпката за пореден път бе осигурена от ГЕРБ, а гости на тържеството бяха ръководителят на районната партийна структура Иван Стоянов и кметът Николай Чунчуков.

Присъстващите благодариха за вниманието и подкрепата, които получават от местната организация на ГЕРБ и районния кмет. „Винаги може да разчитаме на тях – каквото са обещали, всичко са изпълнили. Помогнаха ни за помещението, както и за нашите инициативи “, сподели председателят на пенсионерския клуб Атанас Атанасов.

Тъй като поради многобройните и разнообразни инициативи в клуба се записват все повече пенсионери, сега тяхното желание е пространството им да се разшири. Николай Чунчуков пое ангажимент да съдейства за изработването на проект, който да позволи увеличение на площта с около 30 метра към терасата.

Щом се затопли времето, от ГЕРБ ще подарят на пенсионерите екскурзия до избрано от тях място, засега плановете им са за Шумен и Мадарския конник. Такива пътешествия се организират два пъти годишно.

„Споделяме както празниците и радостите, така и тревогите на всички хора в района. Стараем се да помагаме не само на възрастните, но и на младите, на родители, деца, абитуриенти. Винаги сме готови да откликнем за решаването на поставен проблем, отворени сме към всички“, увери ръководителят на районната структура на ГЕРБ в район „Източен“ Иван Стоянов. Той допълни, че всеки е добре дошъл в офиса на партията, който се намира на ул. „Коста Паница“ №5, както и да се обади на тел. 0886 804 189.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • въпрос

    Тоя Атанас беше партиен ( на БКП) секретар в автошколата в Първомай, пък сега нашия кмет Чунчулов го е прегърнал, все едно му е татко.Храни куче , да те лае!! Наско пак ще си гласува за БКП на изборите, аза екскурзията -пратете ги до Белене, да види лагерите дето са ги направили.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм