Северен се включва в Да изчистим България

Автор:
Четвъртък, 13 Септември 2018 11:16
Северен се включва в Да изчистим България

За поредна година администрацията на район „Северен” ще се включи в най-мащабната доброволческа инициативата „Да изчистим България заедно”, която ще се проведе тази събота на 15. септември 2018 г. – съобщи кметът на район „Северен” инж.Ральо Ралев.

Сборният пункт на желаещите да се включат в екологичното мероприятие е в 9.30 часа на бул.”Марица” №19 (пред магазин „Лекси”). Предвидено е да бъдат почистени тревните площи на изток по поречието на река Марица до пешеходния мост.

Материали – чували и ръкавици ще бъдат раздавани на сборния пункт.

„Приканвам домоуправителите, а и всички жители на район „Северен” да се включат в тази инициатива за опазване на околната среда като организират почистване пред дома си, в близката градинка или детска площадка” – сподели инж.Ралев.

В момента материали за почистване гражданите могат да получат от стая №12 (Екологията) на районната администрация на бул.”Цар Борис ІІІ Обединител” №22А, а в деня на почистването – 15.септември чували и ръкавици могат да бъдат получени от дежурния служител в кметството на горепосочения адрес.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм