Концерт Не на дрогата

Автор:
Вторник, 23 Юни 2015 14:34
Петър Зехтински Петър Зехтински

Във връзка с изпълнение на общинската политика, в седмицата, посветена на борбата срещу дрогата, Общински съвет по наркотични вещества /ОСНВ/ с Превантивно-информационен център /ПИЦ/ - Пловдив, организират ежегоден концерт с доброволци от младежки организации, млади таланти от Пловдив и професионални изпълнители под надслов „Един живот - един избор", в кампанията на общинската структура „НЕ на наркотиците!".

Концертът по случай Международния ден за борба с наркотиците, ще се проведе на 25.06.2015 г., на изградена за целта сцена в „Цар Симеоновата градина" - Оркестрината от 18.00 ч. до 21.00 ч. Откриването ще бъде направено от зам.-кмета по спорт, младежки дейности и социална политика Петър Зехтински.

Със своето участие младежите ще заявят съпричастност в борбата с Психо-активните вещества и ще кажат „НЕ на наркотиците!".
Предвиденото мероприятие има за цел да покаже една различна алтернатива за уплътняване на свободното време на младите хора, чрез ангажираност в изкуство и творчество. ОСНВ с ПИЦ - Пловдив поема нелеката отговорност да мобилизира, подкрепи и вдъхнови хората от различни възрастови групи и социални съсловия, да предприемат действия срещу употребата на наркотици.
Ежегодният концерт е под патронажа на кмета на Община Пловдив – инж. Иван Тотев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм