Анкета към гражданите за Плана за развитие

Автор:
Сряда, 19 Август 2020 09:32
Анкета към гражданите за Плана за развитие

Анкета във връзка с разработването на план за интегрирано развитие на община Асеновград за периода 2021 г. – 2027 г.

В изпълнение на Закона за регионалното развитие и в отговор на предизвикателствата пред новия програмен период на ЕС, започна разработването на План за интегрирано развитие на община Асеновград за периода 2021 г. - 2027 г. Той е основен инструмент за планиране, програмиране, управление и ресурсно осигуряване на развитието на общината през следващите 7 години.

Участието на гражданското общество в изработването на плана би добавило нови идеи и виждания за развитието и би гарантирало качеството и реалистичността му. Една от формите на участието на граждани е чрез попълване на анкета и включване в последващите обществени обсъждания по темата. В края на анкетата всеки жител на общината може да заяви желанието си за това, като посочи свои координати.

Предвид създадената извънредна COVID-ситуация и липсата на възможност за анкета „на живо“ и/или провеждането на работни срещи с гражданите, попълването на анкетата, която ще откриете в линк по-долу, ще бъде от особена важност за качественото и навременно изработване на плана!

Предложения могат да се изпращат и на електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., или да се входират в деловодството на община Асеновград, разположено в Информационният център - на първи етаж в административната сграда, с адрес град Асеновград, площад „Академик Николай Хайтов“ №9.

Предложения и мнения се приемат в срок до 15.09.20 г.

Анкетата може да откриете в официалния интернет сайт на община Асеновград в раздел „Съобщения“, както и на Facebook страницата ТУК: https://www.facebook.com/ObshtinaAsenovgrad/

Бъдете активни и отговорни към местното развитие!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм