Регистрираха Младежки съвет в Асеновград

Автор:
Понеделник, 27 Юли 2020 13:43
Регистрираха Младежки съвет в Асеновград

Общински младежки съвет – Асеновград вече е легитимно учредено сдружение. Неправителствената организация се радва и на свой собствен интернет сайт.

В него могат да се открият най-актуалните предстоящи събития, както и информация за отминали такива. Сайтът oms-asenovgrad.com е динамичен, постоянно развиващ и актуализиращ се, спрямо мероприятията, които се провеждат.

Сдружение „Общински младежи съвет - Асеновград“ се състои от 7 съучредители и от още немалко други амбициозни и интелигенти млади хора, чиято цел е да променят средата на живот в града и общината към по-добро.

Всички заедно са активни участници в обществените мероприятия на града.

Позитивни са и са готови да приемат нови и нестандартни идеи, които да осъществят.

Сред целите на младежите е да помагат на нуждаещи се, като организират благотворителни каузи.

Идеята им е да стимулират пълноценната интеграция и социално присъствие на младите хора в живота на община Асеновград.

И още - подобряване условията за живот, обучение и развитие на интелектуалния потенциал на младежите в града.

Желанието им е да спомогнат за създаване на условия за осмисляне на свободното време на младите и подпомагане реализирането на дейности със социално-културна насоченост.

Важна задача е и подпомагане на българската младеж и крайно нуждаещи се с всички възможни средства, материални и духовни, съгласно законите на Република България и по начини, които не са изрично забранени.

Членовете на Общински младежки съвет – Асеновград са инициатори на различни обществено-полезни, благотворителни и доброволчески дейности.

Организацията им е отворена за нови предложения и идеи, както и за желаещи да се включат като доброволци.

Няма възрастови ограничения, нужно е само желание. Община Асеновград подкрепя и е съпричастна към инициативите на младежката организация.

Общинското ръководство се включва както с осигуряване на финансиране за реализирането на определени каузи, така и с частично подпомагане реализацията на събитията.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм