В Тракия започва благоустрояване около още 2 блока

Автор:
Сряда, 06 Май 2020 11:27
В Тракия започва благоустрояване около още 2 блока

В близките дни предстои старт на строително-ремонтни дейности около блокове 107 и 109 в „Тракия”. Кметът на района Костадин Димитров спази наложената от него практика да съгласува предстоящото благоустрояване с жителите на блоковете, пред които то ще се извършва.

„За мен е изключително важно да чуя мнението на моите съграждани, да се съобразя с техните желания и потребности. За това от осем години вече заедно решаваме кои са най-неотложните проблеми, с които да се справим”, коментира кметът на „Тракия” Костадин Димитров. Той уточни, че ще се обнови инфраструктурата пред блок 107 и блок 109, ще се изградят нови тротоари и паркоместа.

Вече приключват дейностите по благоустрояването на пространството около 110-и блок, където старите компрометирани тротоари бяха заменени с нови бетонови, изградени бяха подходите към входовете и бяха оформени над 30 паркоместа.

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров призова гражданите да спазват социална дистанция и всички предписани мерки във връзка с пандемията от COVID-19, да се пазят и да бъдат здрави!

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • От живущите

  Ами случили са на кмет. А ние от бул. "Н. Вапцаров" 133, 135, 137, 139 в район Южен, след като санираха блока ни, който дори е лицето на района, тъй като е на първа линия при влизане в района, стои с калта и мръсотията на самия булевард вече десетки години. Как не се намери един кмет на район "Южен" да положи настилка пред блока.

 • пак от съкооператори на бул. Вапцаров 135

  Да освен, че сме може би единственият блок в район Южен, който няма настилка от плочка отпред пред блока и при всики дъжд е кал до глезените, ни накараха преди повече от две години да си махнем бетонните и ламаринени гаражи отзад. Саво двама тарикати си запазиха гаражите и очевидно имат дебели връзки в районното кметство, щом само на тях ги запазиха.

 • Николови

  Да ни е жив и здрав кмета! Тракия е най-доброто място за живеене.

 • П. Камзамалов

  Тези хора от блока на бул. Вапцаров в район Южен са прави, дето са писали по-горе. Ама глас в пустиня. Колкото Инчев ги оправи, толкова и Язов ще се трогне. Просто не знам как издържат толкова години да газят калта пред блока си. Всеки ден минавам оттам и при всеки дъжд е кал до колене. А блокът им е на самия булевард, съвсем в началото на Вапцаров откъм Коматевски възел.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм