Костадин Димитров раздава дезинфектанти в Тракия

Автор:
Понеделник, 30 Март 2020 10:37
Костадин Димитров раздава дезинфектанти в Тракия

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров и 30-тина служители започнаха днес раздаването на безплатни дезинфектанти за жилищните блокове. Представители на всичките над 900 входа ще получат препарат на таблетки за общите части на жилищата, както и спрей за почистване на по-малки повърхности. Материалите са придружени с указания за използването им.
„Целта на тази инициатива е да заострим вниманието на домоуправителите и на всички жители на „Тракия”, че дезинфекцията на общите части на блоковете, в които живеят, е техен ангажимент”, заяви Костадин Димитров.
През следващите дни с тези средства трябва да се почистват всички повърхности, свързани с голям трафик на хора, а именно: подовете на входа и стълбищата, асансьорите и другите общи части; дръжки на врати, ключове за осветление, бутони на асансьори, парапети и други често докосвани повърхности.
„Необходимо е жителите да организират редовна засилена дезинфекция на общите части на сградите. В условията на епидемично разпространение на COVID-19 тези действия трябва да са постоянни”, уточни кметът на „Тракия” Костадин Димитров.
Раздаването на материалите се извършва при спазването на изискванията за безопасност и използването на лични предпазни средства.
Във всички входове на жилищните блокове в район „Тракия” се поставят и информационни материали, които дават важни насоки за борбата с COVID-19, полезни съвети и горещи телефонни номера.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • Каратис тт

    На тоя гологлавец, няма ли да му направите акт за 5000лв. Стои на по малко от 2метра от жената. А и с чужда пита помен прави. Политически палячо

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм