Свикват Кризисния щаб срещу коронавируса

Автор:
Неделя, 08 Март 2020 12:38
Свикват Кризисния щаб срещу коронавируса

Във връзка със ситуацията в страната Областният кризисен щаб за борба с коронавируса ще заседава от 11 часа на 9,03,2020 година.

На заседанието в областна администрация ще се обсъдят предприетите мерки на територията на област Пловдив, наличието на достатъчен брой легла в инфекциозните отделения на болниците и обезпечеността от защитни облекла и други предпазни средства.

Това съобщи областният Дани Каназирева, която е председател на кризисния щаб.

В заседанието ще участват представители на всички институции, ангажирани с проблема – РЗИ, болници, РД на МВР, Гранична полиция, Община Пловдив, Центъра за спешна медицинска помощ, Българския лекарски съюз, Сдружението на общопрактикуващите лекари-Пловдив и Областната дирекция по безопасност на храните.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (8)

 • читател

  Къде ще заседава щабът? https://i.ibb.co/mGRVPpg/22.jpgДо басейна, в задния двор на луксозната кооперация на родителите на Оправителката Здравка-Дани?

 • Пунто здравща

  Направо на басейна. Тая сервитьорка от момичетата на Ванко 1 ше разкарва болните с ауди наречено по данъчна декларация фиат пунто.

 • Адвоката

  Уникални гадини сте,

 • читател

  Щабът предвождан от Дани-Здравка ще бъде ли подходящо екипиран?!? https://pbs.twimg.com/media/ESAOsU0U4AE-KoM?format=jpg&name=small

 • Тодор К.

  Снимката ви е стара. От известно време /познайте от кое управление/, пред стълбите на областната управа цъфна вендинг кафемашина. Познайте на чия фирма?!?

 • Даааа

  Басейнът, апартаментите и колата ауди са нови, а обявеното пунто в данъчната декларация е старо. Каква машина са сложили в областната не променя лъжите на кака здравка. С какви пари купи толкова работи бедното момиче - русата Здравка?

 • читател

  отговори на: Даааа

  Апартаменти звучи не особено ясно. https://i.ibb.co/VwSvj25/22.jpgЦялата коопирация с изключение на една гарса, която пенсиите Кленджарови са продали на човек извън фамилията Кленджарови се ползва от дъщерята Дани-Здравка - здраво строителство е паднало... В политиката имам предвид. :):):):):) Че и централата по регистрация на партията и се води в басейна в задния двор на кооперацията.:):):)

 • Фен ботев

  И що никой не пита как и с кво е построено

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм