Върнал се от Острова плаши полицаи с наемни убийци

Автор:
Сряда, 05 Февруари 2020 15:39
Върнал се от Острова плаши полицаи с наемни убийци

Районна прокуратура – Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо 42-годишния Г.П., за това, че на 13 юли 2019 г., за брутално хулиганство и съпротива на полицаи.

На 13 юли 2019 г., в района на ул. „Ген. Колев“ в Пловдив той паркирал в локално платно, били спрени много автомобили, но така, че затруднявал движението на преминаващи по улицата моторни превозни средства.

Г.Р. не бил пуснал аварийни светлини или мигачи.

В това време покрай неговата кола Фолксваген Пасат с английска регистрация преминал лек автомобил, в който се намирали мъж и жена.

Водачът намалил скоростта, за да изчака Г.П. да премести колата си, за да се разминат, което не се случило.

Тогава обиколил от лявата страна, където нямало спрени коли и преминал безопасно.

Маневрата подразнила обвиняемия Г.П.

Той видял, че преминалата кола се отправя към близък жилищен блок.

Потеглил с висока скорост и спрял пред един от входовете.

Другият автомобил вече се намирал там. Г.Р. натиснал рязко спирачката, спрял зад него и продължително натискал клаксона.

След това излязъл от колата, започнал да крещи и ръкомаха, като искал обяснения от шофьора за маневрата, понеже смятал, че щял да го удари.

Другият водач се опитал до го успокои, като му казал, че е нямало такава опасност.

Въпреки това Г.П. продължил да отправя ругатни, заплахи и обиди към мъжа и жената, като крещял: „Кой ти даде книжката, ти нормален ли си?“, „Ще ви счупя колата“ и др.

Отправените реплики били чути от граждани,които останали възмутени от поведението на обвиняемия.

Подаден бил сигнал на тел. 112, на който се отзовали двама служители на МВР – старши полицаи.

Когато ги видял, Г.П. започнал да им вика: „Какво ще ми направите, ще ме арестувате ли? Ще видите какво ще стане и какво ще ви се случи“. Той не изпълнил разпорежданията им, като продължил да буйства и оказал съпротива при задържането.

В патрулната кола обвиняемият Г.Р. предупредил единия от служител на МВР, че ще открие къде живее и предложил да се саморазправят, а също и че водачът на другия автомобил щял да умре, като наема някой да го убие.

Непристойните му действия продължили и в полицейското управление. По делото са извършени разпити на свидетели, изготвени експертизи и др. Предстои Районен съд – Пловдив да насрочи заседание по делото.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Я затвор и солена глоба за този неадекватен кретен! Що не крещи във Великобритания... Томитата ще му разбият тъпата селска муцуна и на самолета!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм