Индра решава проблеми на транспортния проект

Автор:
Сряда, 29 Януари 2020 16:50
Индра решава проблеми на транспортния проект

Технически екип от четирима експерти на испанската фирма „Индра“ пристигна в Пловдив и вече работи за решаване на проблемите със системата за управление на градския транспорт.
„Испанските специалисти се сработват бързо и ефективно с нашите експерти. Стремим се в максимално кратки срокове пропуските да бъдат отстранени и системата да заработи нормално, така че да предоставим качествена услуга на гражданите – електронните табели по спирките да дават коректна информация, а автоматите за електронно таксуване да работят безотказно“, коментира заместник-кметът по транспорт Тодор Чонов.
Директорът на ОП „Организация и контрол на транспорта“ инж. Пламен Вълков допълни, че се работи по различни части от системата и екипът е в непрестанна връзка с колеги от централата на фирмата в Испания.
Още в началото на управленския си мандат кметът Здравко Димитров постави сред основните приоритети решаването на свързаните с транспортния проект проблеми. По негово настояване в средата на януари за среща в Пловдив дойдоха представители на мениджърския екип на „Индра“. Оказа се, че те не са запознати с проблемите и се ангажираха до края на януари да изпратят хора, които на място да решат проблемите.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм