Георги Стаменов – гост на Централен клуб на пенсионера

Автор:
Вторник, 24 Декември 2019 09:57
Георги Стаменов – гост на Централен клуб на пенсионера

Кметът на район „Централен” Георги Стаменов и зам.-кметовете Фиданка Кацарева и Гергана Златкова бяха гости на традиционното коледно тържество на Централен клуб на пенсионера. 

Кметът на Пловдив Здравко Димитров изпрати специално поздравление за възрастните хора, с което им благодари за техния неуморен труд през годините и им пожела да продължават с опита и житейската си мъдрост да помагат на младите хора.
Георги Стаменов поздрави лично всеки от присъстващите и ги изненада с огромна торта.
„Благодаря ви, че за пореден път сме заедно в навечерието на почитания християнски празник Рождество Христово. Пожелавам ви здраве, дълголетие и много настроение. Сигурен съм, че и в бъдеще ще споделяме заедно прекрасни поводи като днешния“, обърна се към пенсионерите Георги Стаменов.
Те изказаха признателност на кмета на „Централен“ за безкрайното му търпение и съпричастност към проблемите им.
„Благодаря Ви г-н Стаменов, затова, че помагате на всички възрастни хора в район „Централен“ , за грижите, които полагате за тях и за уважението, което им оказвате“, обърна се към районния кмет ръководителят на клуба Росица Лекова.
За доброто настроение на гостите и домакините допринесе и празничната програма на ансамбъл „Тракийска младост” към СУ „Любен Каравелов”.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Пенсионерите-милионери Кленджарови от Гладно поле, надали са в пенсионерски клуб на по топла супа. Те си иматhttps://i.ibb.co/1sH27GG/22.jpg луксозна кооперация в басейн, камини и златна дъщеря - пловдивската Мадам Екзит пол - Дани, преименувана Здравка!!!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм