Кметът на Източен Иван Стоянов - гост на ДГ Детелина

Автор:
Сряда, 27 Ноември 2019 11:28
Кметът на Източен Иван Стоянов - гост на ДГ Детелина

Първото посещение на новоизбрания кмет на район „Източен“ Иван Стоянов в детска градина, се проведе в ДГ“Детелина“. Там децата от трета подготвителна група с голям ентусиазъм участваха в специално тържество „Аз и моето семейство“, което бяха подготвили по повод големите християнски семейни празници . „Детелинките“ сътвориха великолепен спектакъл с вокално и артистично майсторство- наслада за сетивата и емоциите на множеството родители и роднини, които не спираха да ги аплодират. Импровизираната сцена се изпълни с туптящи от любов сърца, с които децата сътвориха уникален танц.

“Семейството е най-важното нещо в живота на човека и аз ви поздравявам, че сте се постарали толкова много с вашите учители да зарадвате близките си днес, които ви обичат много. За мен е чест, че съм ваш гост и ще бъда винаги в подкрепа на усилията на детската градина да бъде на високо ниво „ – обърна се Иван Стоянов към децата, родителите, учителите и директора Теодора Тодорова. Каня ви да бъдете специални гости в парк “Каменица“, когато ще запалим коледната елха скоро и част от тези изпълнения ще радват всички. Договорихме се, значи- група „Усмивка“ ще имат специално изпълнение пред елхата- заключи усмихнато кметът.

Стефка Симеонова-гл.експерт „Образование и култура“ към районната администрация, поздрави учителите на групата Анастасия Караманолева и Венета Плачкова; учителя по музика Росица Рогачева за великолепната идея и подготовката на празника . А специалният гост – отец Ангел от църквата „Св.Прокор Илия“, благослови малки и големи и пожела светли и изпълнени с вяра празнични дни.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • десен

    КМЕТЪТ ЗНАЕ, ЧЕ БЪДЕЩЕТО Е НАШИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ. И ЗАТОВА Е ТАМ- ПРИДЕЦАТА ОТ ИЗТОЧЕН.ТЕ СА БЕЗКРАЙНО ТАЛАНТЛИВИ И ИСКРЕНИ.ДЕЦАТА ЗАСЛУЖАВАТ ЛЮБОВТА И ГРИЖИТЕ , С КОИТО ГИ ОТГЛЕЖДАТ ТЕХНИТЕ УЧИТЕЛКИ.СИГУРЕН СЪМ , ЧЕ Г-Н ИВАН СТОЯНОВ КАТО КМЕТ НА РАЙОН "ИЗТОЧЕН", ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ПО СИЛИТЕ СИ ЗА ДОБРУВАНЕТО НА ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ В РАЙОНА.РЕСПЕКТ, Г-Н КМЕТЕ.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм