Кметът на Северен гостува на ДГ Весела

Автор:
Петък, 22 Ноември 2019 09:51
Кметът на Северен гостува на ДГ Весела

Кметът на „Северен“ гостува на ДГ „Весела” в Деня на християнското семейство

 

Цветно тържество зарадва днес малки и големи в ДГ „Весела” в район „Северен”. Повод за инициативата е 21 ноември - Денят на християнското семейство.

На тържеството присъстваха кметът на района г-н Стоян Алексиев, заместник-кметът Лариса Кътова и главният експерт „Образование и култура“ Нели Нончева.

Във фоайето на детското заведение бе подредена тематична изложба, свързана с големия църковен празник Въведение Богородично. Деца и родители бяха подготвили апетитни погачи, питки и сладкиши, изработени с много майсторство и любов.

Малчуганите от трета и четвърта група представиха програма, включваща танци, песни и музикални игри.

„ДГ „Весела“ е градина с традиции, вече 43 години се грижи за най-веселите деца на Пловдив. Всички ние от голямото християнско семейство „Весела“ - деца, родители и служители, топло Ви прегръщаме с пожелание за здраве, топлина и уют“, поздрави гостите на събитието дългогодишният директор на учебното заведение Дора Пенкова.

 „Домът е свещено място, в което децата научават най-ценните житейски уроци, усвояват важни знания за света. В семейството те не само биват възпитавани, но и изграждат своя характер и именно семейната среда е предпоставка за развитие на техните заложби и дарби”, каза кметът на район „Северен” Стоян Алексиев.

Самият той сподели, че като баща на три деца уважава много този светъл празник,  който е олицетворение на сплотеността на семейството и домашното огнище.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • рорарара

    добре че този път ,го няма онзи където е при всяка власт верен ,включително и на бившата държавна сигурност, където Славчо и Учукунова се гордееха ,че са го отрили за голямата политика , а той ги предаваше на ГЕРБ

  • НЕЛИЯНА

    Този кмет , има добър старт!Поздравления!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм