Здравко Димитров: Гласувах за Пловдив на хората

Автор:
Неделя, 03 Ноември 2019 16:30
Здравко Димитров: Гласувах за Пловдив на хората

Проведох 360 срещи, разговарях с над 20 000 души, зная какво очакват пловдивчани от бъдещия кмет.

“Гласувах за Пловдив такъв, какъвто го искат хората. Те искат по-чист и зелен Пловдив, Пловдив с бъдеще за младите, Пловдив място за достоен живот на възрастните хора, Пловдив без този кошмарен трафик. Гражданите на Пловдив заслужават това”. С тези първи думи започна изявлението на кандидата на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров след като даде своя вот във втория тур на изборите. Той гласува в СУ “Св. Св. Кирил и Методий” в кв. “Хр. Смирненски” в 10 ч. заедно с малката си дъщеря Рая, голямата Мария и съпругата си Меглена.

„Пловдивчани са разумни и ще гласуват днес по съвест. Убеден съм, че ГЕРБ ще спечели изборите в града. Ще имаме шестима районни кметове. Ще довършим започнатите проекти, ще стартираме и нови, ще надграждаме започнатото. Пловдив е хубав град, нека го направим още по-хубаво място за живеене”, добави Димитров.

Според него избирателната активност в първите часове по традиция е ниска.  „А и политиците им поомръзнахме на гражданите по време на тази кампания“,  призна пред медиите Здравко Димитров.

В отговор на въпрос, защо е отказал предложението за дебат, отправено от неговия опонент Славчо Атанасов, той отговори: „Три пъти се явихме заедно на дебат, колко пъти още?! Проведох стотици срещи с пловдивчани – над 360. Разговарях на терен с над 20 000 хиляди души, очи в очи. Това е моят дебат“, заяви в заключение Здравко Димитров.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм