Монтират 10 тенис маси в район Северен

Автор:
Монтират 10 тенис маси в район Северен

Продължава монтирането на тенис маси за свободна употреба на територията на район „Северен” - съобщи г-жа Лариса Кътова – изпълняващ функциите на кмет на района.

Тенис маси са монтирани в дворните пространства на следните училища:

- НУ „Христо Ботев”

- СУ „Никола Вапцаров”

- СУ „Пейо Кр.Яворов”

До момента са монтирани 6 от 10 на брой тенис маси, които ще бъдат поставени на територията на район „Северен”. Те са дарение от Инициативен комитет СКТМ „Кидо” – гр.Пловдив, с адрес бул.”Васил Априлов” №75А, www.kidoclub.org и „Мачпойнт 7” ЕООД, представлявани от г-н Бедрос Мангачев.

Освен в горепосочените училища гражданите могат да ползват вече поставените нови съоръжения за спорт и забавление на открито на следните места :

- парк „Красива България”, находящ се в междублоковото пространство на ул.”Барикадите” №12-22 и бул.”Дунав” №186 А вх.А, вх.Б и вх.В.

- парк „Надежда”, находящ се в междублоковото пространство на ул.”Ален Мак” №2-4, ул.”Колю Фичето”.

- по поречието на река Марица, срещу жилищен блок с административен адрес бул.”Марица” №51-53, до съществуващата фитнес площадка.

До края на месец юли предстои да бъдат монтирани и останалите четири тенис маси на следните места:

- в двора на ОУ „Райна Княгиня”

- в двора на НУ „Димитър Димов”

- във физкултурния салон на ОУ „Панайот Волов”

- в близост до кът за отдих „Моливчета”, находящ се западно от ул.”Неофит Рилски”.

Съоръженията са професионални, предлагат консистентен отскок и отлично въртене на топката, металната им конструкция е от солидна стомана и е предвидена да издържа на различни атмосферни условия. Плотът е направен от специален и износоустойчив ПВЦ материал.

„Щастливи сме като виждаме, че монтираните вече тенис маси се използват редовно от малки и големи жители на района. Това е една прекрасна придобивка, която се надявам да опазим от вандалски прояви.” – призова г-жа Кътова.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм