10 нови пейки на северния бряг на р. Марица

Автор:
10 нови пейки на северния бряг на р. Марица

Администрацията на район „Северен” благоустрои северния бряг на река Марица с поставянето на 10 нови градински пейки - съобщи г-жа Лариса Кътова – изпълняващ функциите на кмет на район „Северен”.

Пейките са поставени в участъка между ул.”Тимок” и ул.”Луда Яна” и са с изглед към реката, за да могат гражданите да се наслаждават на прекрасния й пейзаж, както и на нейните водни обитатели.

Район „Северен” откликна на желанието на живущи, които споделиха, че с радост биха ползвали мястото за отдих и почивка. Пейките са закупени със средства на районната администрация и са поставени със съдействието на ОП „Градини и паркове”.

 До края на седмицата ще бъдат поставени и кошчета за отпадъци.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • Радостина

  Абе то хубаво, ама това си е едно баданосване! Северния булевард Марица си е една кучешка клоака и едно от най-грозните места на Пловдив. Избуяла до кръста трева и пътека пълна с отпадъци, кучешки и човешки фекалии, комбинирани с всякакви миризми! Разкривени бордюри и разбити тротоари - допълват картинката. Не мога да разбера, за какъв "отдих и почивка" иде реч, или това си е поредния предизборен трик на десните социалисти?! Прочие, целия Пловдив си е една голяма разкопаница, благодарение на некадърника-комсомолец Тотев! Лошото е, че има вероятност да му духаме супата още един мандат! Пловдивчани, бдете!

 • Район Северен

  отговори на: Радостина

  Ей, инж Ральо Ралев бди за процъфтяването на Кършияка дори и от панделата. Не се спира тоя човек. Няма ли и някоя чешмичка да е ремонтирана ?

 • отракана кака

  отговори на: Район Северен

  Чешмичката ще е с маркуч, осигурен от Ралев от зандана.Предлагам име на чешмичката: Маркуча на Ралю.

 • отракана кака

  Ралев е невинен, до доказване на противното.Да е се кандадитира за кмет на Пловдив, като каката Иванчева.Районът се развива, както Ралев го е планирал, и въпреки, ч е е в затвора в момента.

 • Коста Петров

  Сериозна статия, сериозна новина! Браво! Снимките са малко, ама са доста ясни! Това може би е новината на месеца, не дори на годината! Какъв възход само, какви постижения в град Пловдив! Защо не го излъчват по националните телевизии, що за медийно затъмнение е това?

 • Възход (и падение)

  отговори на: Коста Петров

  Вече го дадоха по CNN / North America

 • читател

  И тази част на Марица ще стане като източната, където с европейско финансиране за над 23млн. целият район от Марица до бул. М. Луиза беше тотално обновен, но това в третия мандат на ГЕРБ.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм