Влез в хола на шоубизнеса с ТОП лица на Пловдив

Автор:
Вторник, 23 Октомври 2018 09:55
Влез в хола на шоубизнеса с ТОП лица на Пловдив

Модният спектакъл ще мине леко в сянката на трагичната кончина на журналистката и бивш модел Виктория Маринова

В сезона на градския листопад и всенародния гроздобер нощният живот в Пловдив, безспорно един от българските мегаполиси на развлеченията, ще бъде емоционално прекроен. Бар Eнканто и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на истинско пиршество за сетивата- конкурсът за красота и европейски зрелища- мис и мистър Топ лица на Пловдив-2018.
Ол инклузив емоцията е предвидена за 26-и октомври, петък ,от 20,30 часа в Катедралата на клубния lifestyle живот под Тепетата-бар и динър Енканто.

Модният пърформанс Топ лица на Пловдив присъства в културния и нощен живот на града повече от години. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна, и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема "разходка на модни закачалки".
Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета. В журито на ивента досега са били бившият топрефер Наско Узунов, футболистите Мартин Камбуров, Дани Кики, както и известната лекоатлетка Габриела Петрова, тази година в комисията на журиращете отново ще има популярни личности от град Пловдив.
За да влезете в Хола на шоу бизнеса, посетете първо предверието му, в деня на шоуто.. Финалът в 20,30 часа ще е зашеметяващ!
Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Пловдив-2018 е Национална модна агенция Идея Прима-Варна, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията-Димитър Увалиев. Така, че всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто ще кажем:" Елате там, където другите нямат шанс да бъдат!" .
Неминуемо, светското шоу ще мине леко и в сянката на трагичната кончина на журналистката Виктория Маринова, която 7 години е била модел именно на Идея Прима, но досега колегите и от агенцията не оповестяваха този факт по морални подбуди.
Тази година oсновен медия и лайф стайл партньор на конкурса е светският доминатор под Тепетата: plovdiv online!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм