Представят френски парфюм посветен на Капана

Автор:
Представят френски парфюм посветен на Капана

Творческият квартал “Капана” се превръща в място на френските аромати, където от 31 май до 1 юни, в рамките на програмата за френска култура на „Пловдив 2019“, ще бъде представен парфюмът EAU DE KAPANA.

Парфюмът пристига от френската столица на ароматите Грас и ще бъде презентиран в Бутик „Барака“, на ул.Магура №8, където целодневно, през двата дни, ще се проведат серия от тестове и демонстрации. Ароматното произведение е дело на Мелани Аллаи, която в миналото си е създавала аромати за Пако Рабан, а днес е собственик на бутиковата парфюмерийна фабрика Grasse Parfum в Грас.

Организаторите на събитието Baraka Naturals споделят, че в ароматната пирамида на продукта е заложен букет от етерични масла и смоли, сред които розов пипер, тубероза, портокалов цвят, амбра и сандалово дърво.
Посетителите ще имат възможност за закупуване на ограничени количества тестери.

Проектът е част от официалната програма на “Пловдив - Европейска столица на културата 2019”, по ключовия проект “Капана - квартал на творческите индустрии, Фокус - Френска култура, осъществен в партньорство с Френски институт – България.

Повече информация на: https://visitkapana.bg/

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм