Боди арт в коафьорски спектакъл GALAXY IS FOREVER

Автор:
Четвъртък, 08 Март 2018 15:13
Боди арт в коафьорски спектакъл GALAXY IS FOREVER

Коафьорският спектакъл GALAXY IS FOREVER, проект създаден от арт груп JAG, ще ке проведе на 24 март от 20 часа в клуб Galaxy life club - Пловдив .

Причината, за да бъде премиерата на спектакъла в България, е стилистът, който е основната персона в този пърформънс - Йордан Василев, и през тази година отбелязва 30 години от творческата си кариера.

Проекта спечели подкрепата на Jean Paul Myne - италианска компания произвеждаща професионални продукти за коса.

Спектакълът съчетава изкуството в фризьорството в допълнение с боди арт.

В креативния сюжет на шоуто ще бъдат представени в отделни пърформанси различните личностни типове характеристики нарисувани с инструментите на фризьорското и изобразителното изкуство.

Името на спектакъла GALAXY IS FOREVER обединява общата концепция с послание за символиките между вечното и преходното.

Всеки от 12 образа създаден на сцената ще провокира у зрителя нови различни естетически възприятия през погледа на фризьорски творби представени в светлината на различните изкуства / боди арт, музика, креативна хореография всичко това обединено в красив пърформанс/.

Боите, с които ще бъдат направени боди арт етюдите по моделите, ще бъдат произведени от натурални продукти от художника и участник в спектакъла Джампиеро Джунта.

Концерт по време на вечерта на спектакъла ще изнесе българската звезда Йорднка Христова.

Кои са двамата творци :
Йордан Василев – Български топ коафьор с тридесет годишен опит в професията. Aрт директор за Matrix - Loreal България, Лектор треньор за AlfaParf България.
Управител и преподавател в академия за фризьори Стилист Капанов. Член на френската организация за висша мода в фризьорството Haute Coiffure Franchaise и Intercouiffure Mondial.
През 2013 г. получава званието KNIGHT на Intercouiffure Mondial а през 2016г. почетен ранг OFFICERS на Intercouiffure Mondial.
Mногобройни участия на международни фризьорски форуми с авторски фризьорски спектакли.
Джампиеро Джунта - Арт артист от Италия. В 25 годишната си професионална кариера той е собственик на Тато Арт студио в Сицилия и Неапол. Десет години работи в Англия по различни творчески арт поректи в областта на боди арта. Подготвял боди арт проекти за филмови продукции. Сега е преподавател в школа за тато и боди арт в Bobbys Tatto Studio – Малта

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм