Модно шоу облича абитуриенти сираци

Автор:
Събота, 14 Февруари 2015 10:43
Албена Хумбаджиева Албена Хумбаджиева

Безпрецедентно модно шоу ще събере на 27 февруари в Клуб Галакси пловдивчани, готови да станат сърце на Fashion Charity Night.

Благотворителното събитие е под това име и призовава публиката да облече официални тоалети и да дойде да види модата с други очи. Защото красотата е наслада, но със сигурност може и да помага, казват журналистът Екатерина Костова от F2F Studio, вдъхновител на благотворителната нощ. Неин творчески мотор и организатор е дизайнер Албена Хумбаджиева.

"Реших да направя това благотворително модно шоу, за да могат много хора да помогнат абитуриентската вечер на тези деца да е красива - облеклата ще им донесат самочувствие, а то е важно за плановете им в бъдеще" - казва Албена Хумбаджиева.

Тя ще представи най-новите си дамски абитуриенстки предложения по време на Fashion Charity Night. Заедно с нея, с дизайнерски колекции се включват още Илтокони-Антония Димитрова, Pacy Parapanava, Стоян Радичев, Marchella bоutique, мъжките модни къщи Агресор и Iventi. С музикалните си изпълнения кузата ще подкрепят Весела Бонева, Емилия Валенти и рок група Ренегат с вокала им Константин Kацаров, както и водещият Димитър Ангелов.

По информация от Веселина Ботева, директор на Дирекция "Социална политика" в Община Пловдив, 37 младежи от 3 социални заведения в града - ДДЛРГ "Мария Луиза", КСУ "Олга Скобелева" и КСУ "Свети Георги" - тази година завършват средното си образование. Сред тях са 18 момичета и 19 - момчета. Със средствата от входа за модното шоу и с дарения на дизайнерите можем да осигурим абитуриентските им облекла, убедена е Албена Хумбаджиева.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм