Италианци решат българки в новотела

Автор:
Четвъртък, 10 Септември 2009 15:40

Image”Красотата отвътре навън” е мотото на модния спектакъл-семинар, който ще изнесат на 13 септември от 16,00 ч. в зала Москва на Новотел Пловдив стилистите от световноизвестната козметична компания „Rolland”. Това съобщиха организаторите на събитието Сдружението на българските фризьори и дружество „Christian of Roma”.

По време на модния семинар ще бъдат представени иновативни продукти с натурални съставки и фитокозметични формули. Този сезон ревютата в европейските модни столици Милано и Париж залагат на екологична козметика за косата и тялото, потвърдиха от Rolland. В седалището на компанията в Болоня ежегодно се провежда обучение на фризьори от целия свят. Българските представители се избират от „Christian of Roma” и Сдружението на българските фризьори.

Решихме, че обучението трябва да бъде като спектакъл, за да покажем в реално време приложението на новите козметични серии, обясни президентът на „Christian of Roma” Гаетано Кристиано. В рамките на семинара ще бъдат демонстрирани и последни тенденции в прическите – официални и ежедневни. Присъстващите ще научат как да прилагат натуралната козметика за поддържане и възстановяване на здравето на косата и кожата, уточниха от Сдружението на българските фризьори. Спектакълът ”Красотата отвътре навън” е част от кампанията “Големи инициативи” на “Christian of Roma”, която провеждаме в условията на т. нар. световна финансова криза, каза г-н Кристиано. През месец юни в София и Пловдив под мотото „Антикриза” дружеството представи модни спектакли и семинари за последните тенденции във фризьорството. Те се проведоха в “Новотел”-а под тепетата на 21 юни и в столичния хотел “Шератон” на 28 юни. Специални гости на двете събития бяха актьорът и певец Руслан Мъйнов и известият италиански стилист Саверио Палма.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм