Цецка Цачева излезе от дрескода на шеф на парламента

Автор:
Сряда, 15 Юли 2009 11:39

Първата между равни у нас потърси прилика с германския канцлер Ангела Меркел 

Автор plovdiv-online

Image
Ангела Меркел
Image
Цачева като шеф на НС
Първата жена парламентарен шеф у нас - Цецка Цачева от село Драгана, Ловешко, показа тотално незачитане на инструкциите, дадени на депутатите от ГЕРБ в понеделник в хотел в столичния квартал Симеоново. Тя се появи с лъскаво черно сако, дълбоко деколте и релефна рокля, решена в цветчета в сиво-чер отблясък. От друга страна, Цачева може би е търсила паралел с германския канцлер Ангела Меркел, която също обича да нарушава дрескода на поста, който заема, и неведнъж е коментирана в световната преса.

Моден дизайнер коментира пред plovdiv-online, че лъскавите материи не са за държавен орган, какъвто е Народното събрание. Ето какво каза тя.

Подобни материи се използват предимно в шоубизнеса, виенските балове или баловете с маски. Релефните материи за роклите пък показвали фриволност, каквато не съвпада с поста, който зае г-жа Цецка Цачева, каза дизайнерката, пожелала анонимност, но шиеща за известни парламентарни дами по поръчка.

Припомняме, че в хотел "Скай уей" в Симеоново депутатите и депутатките на ГЕРБ бяха инструктирани освен за парламентарния правилник, устава на партията и дисциплината - и за дрескода като народни представители. Какво точно им казаха - ТУК.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм