Георги Стаменов: В 2 ч. всички пътни артерии в Централен бяха чисти!

Автор:
Понеделник, 03 Юни 2019 14:52
Георги Стаменов: В 2 ч. всички пътни артерии в Централен бяха чисти!

В 2 ч. сутринта всички пътни артерии в Централен бяха почистени.

Това съобщи кметът на района Георги Стаменов, който също участва в Кризисния щаб сформиран след почти библейския потоп, който причини бедствена ситуация снощи в Пловдив.

Около 1 часа сутринта в подлеза на Гладстон нямаше капка вода, след този час хората влязоха да разчистват калните наноси, допълни той.

Освен подлеза на Гладстон, са били отводнявани района на Сточна гара, бул. Найчо Цанов, ул. Менделеев, участъците от бул. Марица-юг под Железния мост, под моста на УХТ и този на Герджика, отсечката от бул. Христо Ботев между Военна болница и бул. Източен, поясни Стаменов.

По думите му след 2 сутринта усилията на екипите са били насочени към отводняване на Коматевския възел, като сутринта е било пуснато едното платно, а другото – малко – по-късно.

След почистването на улиците от водата и калта, в малките часове на нощта, хората, работещи в район Централен, са започнали да преместват с паяк закъсалите и изоставени автомобили, разказа районният кмет.

За да се предотвратят инциденти при силния сутрешен трафик, над 20 коли са били оставени на паркинга на сектор Пътна полиция, естествено безплатно.

На някои улици, където е било възможно, пък возилата са били ситуирани плътно до тротоара, за да не пречат на движението.

Кметът на район Централен благодари за "изкпючителната работа и екипност" на полицията, пожарната, доброволческия отряд и колегите си от общинската администрация.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    А бе, аджамии, реагирайте рано по СМИ, а не оставайте протурските и проруските медии да ви клепат! Може ли да сте такива бомбета след години управление! Запушени шахти - тъпунгери, защо не пуснахте веднага видия от предния ден, когато са били почистени, а мълчите като комунисти на разрит. Жалка медийна политика, а ББ ви показва как се прави: шахтата циганите, който я читят и ти - кмете от ГЕРБ снимаш онлайн и излъчваш. Ей бомбета, герберски! работите в нелегалност... И комунягите и ДПС ви плюят. Елементарно Уотсън!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм