Районните кметове - на посещение в ЕП в Брюксел

Автор:
Четвъртък, 11 Април 2019 15:44
Районните кметове - на посещение в ЕП в Брюксел

Районните кметове от ГЕРБ в Пловдив са на посещение в Брюксел по покана на евродепутата от ЕНП/ГЕРБ Емил Радев. В рамките на визитата кметовете на район „Централен“ Георги Стаменов, на „Източен“ Николай Чунчуков, на „Западен“ Димитър Колев, на „Северен“ Ральо Ралев и на „Тракия“ Костадин Димитров проведоха срещи в Европейския парламент.

По време на разговорите стана ясно, че в следващия програмен период се очаква финансиране по регионални програми. Кметовете на ГЕРБ поставиха и въпроса за програмата за саниране на сгради. След добрите видими резултати все повече се засилва интересът на гражданите към възможностите за финансирането на мерки за енергийна ефективност за българските домове. В Пловдив расте броят на регистрираните сдружения на собствениците, чиято цел е да кандидатстват за саниране.

В специална презентация членът на Европейския парламент от ЕНП/ГЕРБ Емил Радев представи приоритетите и постигнатите резултати от своята работа.

Кметовете на петте пловдивски района проведоха среща и с евродепутата д-р Андрей Ковачев.

По време на разговорите бе подчертано, че българските представители в Европейския парламент от ЕНП/ГЕРБ са силен отбор, който защитава националния интерес и работи така, че да отговори на конкретните нужди и проблеми на българските граждани. Европа и европейските ценности трябва да бъдат запазени и не бива да се позволява на популистите да застрашат постиженията във всички сфери на обществения живот, стана ясно още по време на срещите в Брюксел.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм