Осъдиха Нинова на три инстанции!

Автор:
Четвъртък, 11 Април 2019 15:00
Осъдиха Нинова на три инстанции!

Пускат съдия-изпълнител, защото шефката на Позитано 20 не си плаща делото

Кметът на Сливница Васко Стоилков осъди Корнелия Нинова, лидер на БСП, за клевета.

Това той обяви на брифинг в централата на ГЕРБ днес заедно с кандидата за евродепутат Тома Биков и Спас Гърневски, зам.-председател на парламентарната комисия за борба с корупцията.

„Дойдох, за да кажа, че осъдих Корнелия Нинова за това, че преди местни избори през 2015 г., както и в момента се случва, от БСП започнаха да използват клевети и лъжи”,  заяви на извънреден брифинг кметът на Сливница Васко Стоилков.

По думите му той е осъдил Корнелия Нинова на три инстанции.

Заведох дело и осъдих г-жа Нинова на три инстанции – Софийски градски съд, след обжалване – Софийски апелативен съд и Върховен касационен съд. Това са и трите инстанции, няма право на обжалване, това е окончателно решение, посочи той.

Повод за делото стават думите на Нинова, че "без сливнишкия герой" - казани по адрес на Стоилков, не можело никой да бъде назначен на работа.

Със съдия изпълнител ще си събера средствата от заведеното дело, защото Нинова още не ми ги е изплатила. Ще даря средствата от делата на детска градина, каза Стоилков.

По време на пресконференцията Тома Биков се обърна и към Елена Йончева.

Като българската Кьовеши очакваме Йончева да прояви морална хигиена и към Нинова, за лъжите които е говорила в Сливница преди 4 години, когато е загубила изборите и там, каза Тома Биков.

Спас Гърневски заяви, че дори архивът на Техноинпекс не може да се намери и хората не могат да се пенсионират. Предприятието е разкостено в полза на Нинова, заяви той.

Как тя никому неизвестната е била лансирана в средите на СДС, заяви той. Гърневски я нарече г-жа Лъжа Инпексова.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (8)

 • Койчо от Койнаре

  Читателю, хайде какво чакаш! Анатема за др. Ко(у)рнелия!

 • читател

  Не е кой знае каква новина. Мадал Лъжа осъдена за лъжа! То не бяха огради, бежанци, уран, и кви ли не партизански простотии.

 • читател

  По-интересното е, че Мадам Лъжа се крие като баба Цола Драгойчева и не ще да си плати, така че се очаква да и пратят съдия изпълнител.

 • Радостина

  Българската Жана д'Арк не може да бъде притеснена от подобни незначителни съдебни решения! Нейните цели са много по-възвишени от това да се занимава с някакво си сливнишко кметче!

 • читател

  отговори на: Радостина

  Така е, ако Мадам Лъжа не загроби червените дебили няма кой! С помощта на червената чумава кучка Йончева разбира се!

 • читател

  Тъпата чумава коза МилиЙончева е отсвирена от спец. прокуратурата,

  отказа да образува досъдебно производство по сигнали срещу министъра на културата Боил Банов поради липса на данни за извършено престъпление.
  . Поредна дърта циганска лъжа от лъжливите чумави кози от БСП. Съд, съд, съд за лъжливите червени партизанки.

 • Радостина

  отговори на: читател

  Ами така ще е, след като всички знаем, че цялата съдебна система е в ръцете на сините талибани! Всеки ще си краде и облагодетелства безнаказано, след като знае, че ще бъде оправдан! Е, най-много да го да го изключат от партиятя, за да го смени следващата крадлива персона! Но краят на това безумие скоро ще дойде, повярвайте ми!

 • читател

  отговори на: Радостина

  Ще дойде край, да, точно като за чумавите кози на баба Дора, този път заза баба Цола Нинова - по-известна и вече осъдена окончателно като Мадам Лъжа. Партизаните сами ще линчуват Мадам Лъжа, като загуби и евро и местните избори. Вярвай ми, ако вярваш в друго си дебилка, от 80% червени дебили на проф. Мокет!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм