Сестра на съветник на Радев с евтин дом със СПА от Артекс

Автор:
Понеделник, 08 Април 2019 17:26
Сестра на съветник на Радев с евтин дом със СПА от Артекс

Сестрата на президентския съветник Николай Копринков, бивш кмет на село Труд и приближен до червения олигарх Георги Гергов, - Мария Грънчарова, се е облажила с евтин апартамент от фирма Артекс, за който Румен Радев мълчи като партизанин на разпит!

В края на 2017 Грънчарова (Копринкова по бащино име) с мъжа си купуват 105 кв луксозно жилище и 18 кв. гараж на метри от Борисовата градина - в кв. Изгрев, строен от скандалната Артекс. В сградата, която се нарича Диамант, има спа и басейн!

А цената... е 1000 евро на квадрат в затворен комплекс със СПА и басейн.

Грънчарови платили 205 бона за жилището. За сравнение Цецка Цачева брои 285 бона за нейното - без СПА и басейн.

Според декларираното Грънчарова и мъжът й платили луксозното жилище със спестявания и заем, чийто размер не е посочен.

Президентът Румен Радев мълчи по сделката, както и дали ще свали доверието си от съветника си Николай Копринков.

ЗА ИМОТНИТЕ СДЕЛКИ НА САМИЯ РАДЕВ - В ОЩЕ ПО ТЕМАТА.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • читател

  За копривата и Копринков... Голям цирк стана с имотите. Браво на партизаните от ДСБ,. И тяхното време ще дойде, ама сега е циркът с бомбето Радев.

 • читател

  Бабо Доро, козите на СПА водиш ли? https://www.flagman.bg/news/2018/11/22/tn/154288035879584.jpeg И нали бабо Доро, разбра, че козите ти бяха чумави и заради поредната идиотщина на Мадам Лъжа, се блокира износа на животни за три области с чумавите кози.

 • читател

  Селска, кво ще кажеш за съветниците на бомбето Радев и техните цени на имотите? Мълчат като комунисти на разпит. Селска Радостина! Или по-скоро като Полина П....

 • Радостина

  отговори на: читател

  Овчарче-читателче, ами ще се облагодетелстват, като няма кой да ги контролира! Радев едва ли знае какво правят неговите хора, че да носи отговорност! Това, разбира се изобщо не го оправдава! Впрочем, сигурна съм, че Бойката също не е знаел за тези далавери! Той е възпитаник на Тодор Живков, който също го лъжеха неговите подчинени и оправлява по негов тертип! Е, какво да ги правим сега? Да ги отлъчваме от партиите и да ги пускаме да си ходят по-живо, по-здраво ли? Затвор трябва, струва ми се, затвор! И не съм селска, моля! Четири поколения гражданка съм! А ти ми приличаш на чобан!

 • Радостина

  отговори на: Радостина

  П.С. "управлява", не "оправлява", съжалявам - lapsus mani!

 • Григорова

  На свако му зълвената етърва! Вие наистина се правите на ударени с мокър парцал. Какво отношение искате да вземе президента? Оляхте се. Тази дама каква властова позиция е заемала, че да се съмняваме, че е злоупотребила с власт?

 • Тони

  Напишете как Бати ви Бойка даде заем държавни пари на Гергов и как му платиха сметището в центъра на Варна пак с държавни пари. Много интересна тема, а ви убягва. Защо ли?

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм